Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie wiem........

o fak wpakowalam sie

Polecane posty

Pomyśli, że jest beznadziejny w łóżku? ;) No i dobrze pomyśli! :D Należy mu sie to! Nie odpuszczaj, żebys się na to samo nie żaliła za 5, 10 i 20 lat..... :O

Perełko , takie rozryczenie się włóżku nie jest dobrym wyjściem . ja tak raz zrobiłam , to naskoczył na mnie ,że niedoruchana wiecznie jestem i nie potrafie zrozumieć ,że on juz nie ma siły dłużej . Do autorki . sytuacje jest nieciekawa , myslę ,że jego była też nie była z niego zadowolona (poniekąd zerwali, a wiesz ,że prawdziwych powodów nie podaje sie otwarcie ) . jest leniuch ityle (może jest zmęczony) ale zostawienie sprawy samej sobie i czekanie aż coś sie polepszy jest bez sensu !!! musisz mu powiedziec ,że jestes niezaspokojona ,i ,że nie całkiem tak wyobrażałaś sobie wasze życie seksualne(przeciez zrobił z ciebie deskę ). i nieważne jakie będą konsekwencje tej rozmowy . nie warto sie truć i rozgłądać za kochankami ,jesli najpierw nie będziesz wiedziec na czym stopisz z facetem obecnym . daj mu cvzas ,po tej rozmowie (wiesz jak facet , najpierw będzie zbyt dumny żeby się od razu podkładać . musi swoje przegryżć)

Gość no nie wiem....
co do jego bylej to to on ja zostawil echhhh on wie, ze jestem niezaspokojona i nic z tym nie robi mi juz rece opadaja, chyba musze zaczac kierowac jego ruchami ale do seksu oralnego zmuszac go nie bede juz sie pogodzilam, ze nie lubi dla mnie nie jest to az tak wazne - nawet wole paluszkami....

co do oralu .NIE zgadzaj sie na to!!!!!!!!!po prostu jak sie wyciągnie na wyrku usiądz na nim, wyciągnij jego ręce w górę (zatrzymaj) i usiądz mu na twarz (obowiązkowo koszulka do spania);)i nawet gdyby nie było ci tak dobrze jak tego byś oczekiwała trochę poudawaj . daj mu do myslenia :)

Gość no nie wiem....
po co mi slaby oral i jego uraz do mnie, ze go zmuszam itd. to juz przezyje...... przynajmniej narazie ale ja chce orgazm do cholery!!!!!! a moze powinnam zrobic sobie sama dobrze przy nim? tylko, zeby to nie stalo sie regula i zeby nie wzial tego za wygodne rozwiazanie :/

jaki kórwa(przepraszam )uraz jego do ciebie,narazie to ty masz uraz, bo nie jest tak jak powinno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zmuś go , nie wierzę ,że jako kobieta nie potrafisz , seks jest dla dwojga !!!!! nie rób tego co ja ,bardzo cie proszę :(

Gość no nie wiem....
jak go zmusze to bedzie to robil na odwal noz kurde jak mam go zmusic? tak zeby unikal seksu? skoro tego nie lubi to go zmusic nie moge zreszta nie chce ciagle dbac o swoja przyjemnosc, chce zeby to on zaczal o tym myslec ;( a on mysli, ze mi ograzm z nieba spadnie

Gość PatrykPatrykPatryk
to mu powiedz ze albo sex i orgazm dla mnie albo nara i szukaj sobie innej co niebedzie musial robic dobrze w zaden sposob. proste powiedz mu ze jesli sie nienauczy robic minet to go pierdolisz i znajdziesz sobie innego co Cie do rozkoszy jakich malo doprowadzi!! co Ty wogole k...a wogole jestes jakas ciotowata ze niepotrafisz zadominowac nad kolesiem! moja dziewczyna jak sie postawi to mam gowno do gadania i chodze jak w zegarku!! i niema mowy bym powiedzial ze niebedziemy sie kochac jak ona chce bo bede mil jazdy przez tydzien. jak Kobieta chce sexu to trzeba robic dobrze. co prawda moja Kobieta nielubi minet ale i tak jej robie a nielubi bo wczesniejszego chlopa miala leniwego i teraz probuje i probuje ale mi niewychodzi bo ona sie wtedy smieje zamiast miec orgazma mnie jezyk tak boli ze nastepnego dnia ledwo co nim ruszam ma ktos na to jakas rade.. zaznacze iz chce jej zrobic dobrze jezykiem nawet jesli milbymi odleciec z wycieczenia.

Gość AAAAAAAAAAaaaaa
ZMień faceta.Partacz i tyle. Do tego pewnie ma małego miekkiego chuja

Gość no nie wiem.......
k****** pewnie takie to latwe powiedziec facetowi, ktorego sie kocha i z ktorym zaczyna sie dopiero nowe zycie, zeby spiepszal jak nie nauczy sie robic minet zajebista motywacja :/ ja jestem bardzo pewna siebie, wladcza ale jak mozna kogos zmuszac?