Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość succubus

tabletka dzień po

Polecane posty

Gość succubus

chciałąm rozpocząć opakowanie tabletek Yasmin (pierwszy raz w życiu), ale okres mam od wczoraj a dzisiaj dopiero dostałam opakowanie tych tabletek. mogę już zacząć je przyjmować? zależy mi aby w tym miesiacu rozpocząć już. od ktorego dnia będę zabezpieczona? bardzo wplynie na moje zdrowie wziecie tabletki dzień po? piszcie

Gość aaaaaaaagussss
up

Gość blend
a masz regularne cykle?

Gość blend
na zdrowie to nie wplynie, a zabezpieczona bedziesz po tygodniu. chociaz mi lekarz mowil ze jak mam regularne to sobie moglam zaczac i pozniej ale lepiej nie ryzykowac i sie dodatkowo ten tydzien zabezpieczac

Gość blend
poza tym MUSI byc o tym w ulotce!

Gość succubus
no właśnie dostałam te tabletki na wyregulowanie cyklu i abym się tak nie męczyła podczas okresu z bólu... :/ następnego nie wytrzymam... ale mówisz, że mogę wziąść?

Gość succubus
ta ulotka ma 70 stron i nic w niej nie ma! pisze tylko, że się bierze w pierwszym dniu cyklu a dalej to rozprawiają na temat przeciwskazań i skutkach ubocznych :/

Gość blend
wiesz ja mam plastry, ale to ze pierwszego dnia to chyba tylko ze wzgledu na zabezpieczenie a nie zdrowie. ale jak na uregulowanie cyklu to nie wiem.. ale chyba tak samo...

Gość succubus
czyli mogę wziaść dzisiaj i ewentualnie zastosować dodatkowe zabezpieczenia?

Gość blend
to dziwne... u mnie w ulotce sie rozwodza na temat kiedy sie zaczelo i co wtedy i normalnie mozna w dowolnym momencie tyle ze trzeba sie dodatkowo zabezpieczac :/