Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Petit Jo...

Grzybica pochwy

Polecane posty

Witam was serdecznie drogie Panie :) Od trzech lat mam problem z wyleczeniem grzybicy. Lekarze, do których chodziłam nie mieli chyba na tyle doświadczenie w tej kwestii co jest śmieszne i żałosne!!! Bardzo was proszę powiedzcie o co chodzi z tym czosnkiem bo jeżeli to faktycznie ma pomóc to zastosuję tą jakże nietypową kurację.... RATUJCIE!!!ile można się męczyć z tym ochydztwem :(

Gość ale jest już taki temat

Gość proponuje udac
sie do tematu GRZYBICA POCHWY, jest tam wszystko napisane i rowniez to o co Ty pytasz, ja moge Ci tutaj tylko napisac ze jedna z dziewczyn z tamtego tematu na poczatku byla zadowolona z czosnku (wkladanie go do pochwy) ale po paru dniach podraznil ja. tak czy owak musisz sie wybrac do ginekologa po specjalistyczne leki

Odpusc sobie czosnek i zazywaj probiotyk np. LACIBIOS FEMINA ja tez mialam grzybice przez 3 lata dopiero to mi pomoglo.Ale kazdy organizm jest inny

Gość ona ja
ja tez mialam ten problem,polecam po wyleczeniu stosowac plyn do higieny intymnej "bielenda" najlepiej z kora debu to dziala i nie ma nawrotow grzybicy