Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateuuuusz

Mozliwe Prosze odpiszcie cos...

Polecane posty

Gość Mateuuuusz

Pozwolcie ze opisze Wam moja sytuacje: Kochalismy sie w 19 dniu jej cyklu kiedy to miala dni nieplodne ,poniewaz cykle trwaja u niej zazwyczaj 28 dni. Zastosowalismy jako metode antykoncepcji prezerwatywe z ktora wszystko bylo ok,ale my i tak sie martwimy.... Bierzemy jeszcze pod uwage to ,ze dzis dostala okresu i jest to pierwszy dzien krwawienia i Ona zauwazyla ze ta krew jest jakas jasna Czy jest jakas mozliwosc aby byla w ciazy Wiem ze jest tysiac takich pytan ale prosze odpiszcie.

Gość nie jest możliwe

Gość Mateuuuusz
Ale interesuje mnie czemu wystopila taka dziwna "miesiaczka"

Gość aniulaan
Myślę że nie jest w ciązy

Gość pawie oczko
nie jest w ciazy a z miesiaczka wszystko ok. czy bol gowy zawsze jest taki sam ? nie ;) miesiaczka tez czasem jest inna

Gość aniulaan
Mnie ginekolog powiedział że prawidłowa miesiączka trwa 5 dni i wtedy oznacza to że nie jest się w ciąży. A co do koloru to nic mi nie wiadomo...

Gość Mateuuuusz
JA to nazywam miesciaczka ale to tylko moja nazwa to nie bardzo mi przypomina miesciaczke ;/

Gość nie jest możliwe
Mateusz a skąd wiesz? co miesiąc oglądasz podpaski swojej dziewczyny że ci to teraz nie wygląda? dostała to krwawienie w terminie czy nie? bo to jest wazniejsze niz kolor, nie każda miesiączka jest taka sama jak juz ktoś wcześniej zauważył

Gość aniulaan
Nie martw sie na zapas...chociaż wiem że to niełatwe. Napewno wszystko będzie dobrze, poczekajcie trochę a wszystko się wyjaśni.

Gość Mateuuuusz
Chyba rozmawiam z nio czesto na rozne tematy i to byl taki jasny ciemno bialy sluz powiadacie ze sie to zmieni?