Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaliena

CO W SOBIE LUBIĘ, CO MI SIĘ WE MNIE PODOBA-odkrywanie dobrych stron

Polecane posty

Gość magdaliena

kochane to jest forum o zdrowiu i urodzie. a poprawianie sobie humoru to też zdrowie. niech każda zamiast marudzic i plakac zastanowi sie co jest w niej pięknego i seksownego ;) jaka cecha charakteru jest najlepsza? czym mozecie sie pochwalić?

Gość magdaliena
żadna nie ma?

Gość ja ona
cala jestem piekna!!!!!!!!!!!!!

Gość Hanusia_Krk
Charakter - empatyczna wyrozumiała mam duże poczucie humoru- potrafię tez smiac sie z siebie znam swoje wady i zalety szczera asertywna A z wygladu ? Szczupla, proporcjonalna, ladna ale z mankamentami- nie mam idealnej cery i mam cellulit (juz maly) na posladkach ;)

Gość igrest
mam cudowny kolor oczu!!! są morskie, dopiero to zauważyłam. czyli we mnie tez jest cos super ;)

W gronie znajomych ludzie dobrze czuja sie w moim towarzystwie. Jestem wesola, mozna ze mna porozmawiac. Mam kolege, ktory zawsze jak do mnie zadzwoni to mowi ze uwielbia za mna rozmawiac i czesto mi powtarza ze jestem cudowna i czy o tym wiem ... (ma dziewczyne, poza ktora swiata nie widzi). To chyba dobrze swiadczy ... A poza tym ostatnio zrobilam cos na poprawienie sobie nastroju, cos dla ciala i jest mi jeszcze lepiej... Buziaki