Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pprzyszlaaa mamaaaaa

CIĘŻARNE!!!!!!! ile juz przytylyscie?????????????????

Polecane posty

j.w no i w ktorym jestescie tygodniu ciązy , ja zaczelam juz 21 tydzien i na plusie mam 4,5 kilo moja wwaga wyjsciowa to 55 kg przy 170 , a jak to jest u Was????????????

moze podajcie swoje wagi wyjsciowe i wzrost wtedy bedzie mozna lepiej te dane do siebie porownywac:P

zapraszam do wpisywania sie:), to nic nie kosztuje:P

Ja całe zycie patrzyłam na to ile waze jak zaszłam w ciaze to strasznie sie martwiłam co to teraz bedzie ze pewnie strasznie przytyje i ze pozniej tego nie zrzuce jeszcze do niedawna strasznie to przezywałam ale teraz wiem ze w brzuszku jest mała istotka która tez musi jesc i nie patrze na to ile jeszcze przytyje

20 tc i juz 6kg na plusie :D Ale prawie wszystkie kg ulokowaly sie w brzuszku :D

aha i mam 165cm wzrostu Podejrzewam ze tyle przytylam poniewaz 2 miesiace przed ciaza schudlam okolo 10 kg w krotkim czasie i teraz szybko nabieram cialka.

Gość odswiezam

Gość a ja a ja
29 tydzien- 11 kg na plusie... waga wyjsicowa 54 kgprzy wzroscie 167. Dodam, ze bylam szcupla dziewczynka ale z cycem i tyleczkiem okraglym mniaaaam ;P

Gość Ania wawa1986
Przed ciążą ważyłam 55kg przy wzroście 1,68. Teraz ważę 63 kg i jestem w 26 tygodniu ciąży. Czuję się juz trochę ociężała, brzuch robi sie coraz wiekszy..

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaaaa
przed ciąża 46 kg - 16 tydzien- 51 kg

Gość przyszlaaa mamaaa
a w co wam idą kilogramy bo mi uda i w brzuch no i pupa! piersi mialam male wiec myslalam ze w ciązy cos urosną a to nic!!!!:( jedynie są lekko zaokrąglone, a tym czasem mojej kolezance (rodzi tak samo jak ja i piersi tez ma male) urosly juz o dwa numery ze staniki musiala sobie nowe kupywac:(:(

Gość a ja a ja
mi poszlo w uda i pupcie, wszyscy mi mowia ze brzuszek mam maly jak na ten miesiac :) poza tym biust mi strasznie urosl

mi tez poszło w uda. pupcie i biust, a brzuch jak na koniec ciazy mam mały w porównaniu z innymi brzuszkami w tym tygodniu :)

Gość hej hooooooooo

Gość Ania wawa1986
ja tez mam maly brzuch, mało osób wie, ze jestem w ciazy, bo nie widać, nie wiem w co mi poszlo tyle kg bo chodze w swoich ciuchach sprzed ciąży, jedynie spodnie tylko te ze streczem, bo jednak biodra troche sie poszerzyły ;-) Biust urusł mi o 2 numery wiekszy, no i moze troche w uda mi poszłó

przed ciaza 165- 55 kg 35 tc 72 kg:-D wygladam jak sloniatko:-)