Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokotka

JAK MAM SIE NAUCZYC ORGAZMU POCHWOWEGO

Polecane posty

Gość kokotka

WItam usłyszłam ze kobiety maja dwa orgazmy. Łechataczkowy i Pochwowy... jak mam sie nauczyc tego pochwowego bo nigdy go nei miałąm a sypiam z facetami od dwuch lat i spałąm juz z 4 teraz bardzo kocham mojego chłopaka i nei piszcie mi ze problem lezy w psychice bo tak nei jest !ale niedługo pewnei bedzi ebo sie załamie . słuyszałam ze kobiety powinny cwiczyc do ograzmu iesniami . . czyzli tak jak by wstrzymywac siusiu kurczyc pochwe i puszczac... CZY TO PRAWDA ?????????????????? z gory dzieki

ja sie nigdy nie uczyłam a pochwowy mam zawsze ;) wiec nie pomogę łecztaczkowego unikam jak ognia bo taka przyjemnosc nie sprawia mi przyjemnosci :P pochwowy jak najbardziej ale lechtaczkowy mnie mozna powiedziec drażni :O

Gość kokotka
ale jak to drazni ??

Gość kokotka
a nigdy sie sama nie piesciłąs ?? i nigdy nawet jak robiłąs to sama nei sprawiło Tobei to przyjemnosci ??

Gość kokotka
ale ja nei mam mozliwosci kochacsi eczesto z chłopakiem jak my spedzamy noc ze soba raz na pare tyg a sypiamy ze sobei raz na dwa tyg. . .

Gość ulibuli
a ja wam mogę podpowiedziec : trzeba ćwiczyć MIĘSIEŃ KEGLA! jak w google wpiszecie to napewno dużo info się pojawi.

Gość ulibuli
a caiczyć można np rzy ....siusianiu;) chodzi o to zę siusiasz i co chwila powstrzymujes się od tego...albo w ciagu dnia - chodzi o to zeby spinać i rozluźniać się (miesnie okolić intymnych mowiać ogólnie) najlepiej to przy siusianiu mozna poćwiczyć;)

Gość kokotka
alrto naprawde pomaga Ty cwiczyłąs ? i ile razy dziennie ja o tym zapomne napewno czy przed sexem to cwicztc ?

Gość jakiminka
polecam ci pozycję od tyłu na stojąco, ja tez nie mimałam orgazmu pochwowego...a po kiklu razach w tej pozycji cos mi sie odblokowło...w klasycznej pozycji tez go jeszcze nie mam, ale odczuwam o wiele wieksza przyjemność od kiedy kochałam się z moim chłopakiem od tyłu. Spróbuj...warto :) Pozdrawiam sedecznie

Gość kokotka
No ja kocham sie za kazdymn razem TEZ od tyłu ale nei na stojaco i jest fajniej ale od tyłu mozemy tylko z prezerwatywa bo moj chłopak bwteduy nie panuje nad soba a . .:) a z prezerwatywa nei jest mi az tak bardzodobrze .

Gość abulax
kokotka a jakie zabezpieczenie stosujesz , prezerwatywe??

kokotka ---> normalnie drażni mnie to uczucie kiedy już ten orgazm łechtaczkowy osiągnie maksymalny poziom bleee sama się nie pieszczę bo to nie chodzi o to, ze nie lubie jak mój facet to robi tylko po prostu taki rodzaj orgazmu jest dla mnie drażniący i te ciarki jak mnie przechodza i drgawki jakies mam bleee nie lubię i już :D

Gość dddddddddddsssssssssss
a podczas pochwowego nie ma drgawek??? opisz to

Gość kokotka
własnei opisz to !!Nie stouje zadnychzabespieczen :)

Gość kokotka
dziewczyny powiedzcie jak mam osiagnac ten ogrgazm ?????? prosze. . .

Gość Taka PRAWDA
niektóre kobiety w ogole nie przezywają orgazmu a pochwowy tylko co 10 wiec poprostu albo go sie przezywa albo nie i raczej nie da sie tego nauczyc albo przyjdzie samo albo musisz sie pogdodzic z faktem ze nigdy go nie bedziesz miała.....

Gość hmmmmmmmmm
przeczytaj Wisłocką "sztuka kochania" tam w jednym rozdziale opisuje, jak można sie tego nauczyć

Gość mialka
a ja wogóle nie mam pochwowego, tylko łechtaczkowy i jest super. Mogę mieć dwa pod rząd, jak po pierwszym mój nie przerywa pieszczot tylko dalej to robi. Ale drugi zazwyczaj jest już jakościowo gorszy

Gość nalaaa
a ja tez nie mam pochwowego:( tylko lechtaczkowy.. i moj mis sie stara i stara ale zawsze jak juz mi prawie dobrze to on juz po. sredni ten sex:P

Gość kokotka
no włąsnei :(:(:(...

Gość nalaa
hej dziewczyny pozycja na zabke dobra. pozdrawiam