Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulbulbul

czy mozna zmusic sie do milosci?

Polecane posty

Gość ja tez ja znam
pracowalysmy razem w burdelu w Londynie , to fajna dziewczyna tylko jej sie zycie poplatalo

kolezanki wpadly , zaraz wpadnie pewnie sam zainteresowany :Dpomija najwazniejsze fakty , wychodza kiedy jej pasuje , po prostu nudzi sie dziewczyna , napisala ze w jednym poscie ze 10 minut temu wpadl a wczesniejszy wpis miala 13 minut wczesniej , czyli przyjela go za dzwiami , nawet minuty nie posiedzial :C Dziewczyna albo jakis chlopak sie nudzi 🖐️

poddaje sie :/ slaby ze mnie obronca. moze i sie nudzi. co nie zmienia faktu, ze ma beznadziejna syt. pozdrawiam Majke i ide spac. a do czytajacych: badzcie troche bardziej wyrozumiali...

Gość kochajacy prawiczek
dlaczego ona mnie nie kocha , jestem dla niej taki dobry 😭

buauahahahahahahahah :D lubie czytac takie rzeczy. :) Rosette3, powazna z Ciebie dziewczyna (by wynikalo z Twoich wypowiedzi na forum), a takimi glupotami sie zajmujesz... jesli ja naprawde znasz, to powiedz jej, zeby wybrala sie do jakiegos dobrego psychologa :P

Gość mezczyzna mlody
ja cie rozumiem ze go nie kochasz trudno ochac takie idealy ja jestem od kilk miesiecy sam i pracuje jako wolontariusz tam sa wspaniale dziewczyny bez wad ladne madre pracowite i dobrego serca sa zupelnie nieinteresujace dla mnie:( ja jestem konfliktowtym czlowiekiem o toksycznej zadzy zycia i silnym charakterze moja 2 polowka musi byc taka sama nie wybrazam sobiezycia z kims z kim sie nie bede klocil bo to zabija pasje i niemitnosc!

tak, tylko ze laska, ktora tu pisze (pisala, bo sie chyba wystraszyla) to jakas porabana jest... wogole to chyba podszyw. :P

Gość kto to w ogole jest
Rosette3 (ilość postów: 48) przeciez ona jest swiezakiem