Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kate84

Malzenstwa polsko angielskie

Polecane posty

Mam 22 lata i jestem w zwiazku a anglikiem od ponad roku, w maju wyprowadzam sie do Anglii na stale, zamierzamy sie pobrac za rok. Chcialabym wiedziec jaka jest opinia innych na miedzynarodowe pary i malzenstwa. Bardzo bym tez chciala porozmawiac i podzielic sie doswiadczeniem z taka para

bez sensu.................... angole są do ............ ! i anglia zreszta też nigdy tam nie wróce bleeeeeeee 03:24 Kate84 No tak piekne podejscie do tematu.... wlasnie tego sie spodziewalam.... 03:24 bez sensu.................... a poza tym straszna gówniara jeszcze z ciebie !!!!! nie za wcześnie??? 22 lata i takie decyzje podejmujesz???? powodzenia...obyś kiedyś się tylko nie rozwodziła........ 03:25 *szara ćma* Zapytaj się tu, na ogólnej topik zaraz spadnie. http://f.kafeteria.pl/forum.php?id_f=21 03:26 *szara ćma* Hehe rozwodu jej życzysz? Ale ludzie są... 03:26 Kate84 Czemu mowisze ze angole sa do dupy??? Jakies przykre doswiadczenia. To tak jak by osobnik innej narodowosci powiedzial ze wszyscy polacyy to pijacy i zlodzieje....tak jak na przyklad w reklamie media markt w niemczech... 03:26 głupi topic to i głupie odpowiedzi bedziesz miała, niepoważna kobito idz ty lepiej zajmij się czymś poważnym,a nie wyjazdem z kraju i to na dodatek do anglii .........i ślub z anglikiem ło matko!!!!!! 03:28 Kate84 czemu od razu rozwodu??? ja sie rozwodzic nie mam zamiaru... wprawdzie nigdy nie mowie nigdy.... 03:28 zuzkannnna Anglia jest jakoś mnie również mało lubiana Byłam tak maaaase razy i wole sto razy polskę No i anglicy no comment zresztą, bo pewnie zostane zaatakowana jak wyzej 03:29 horibble zgłupiałaś????????????????????????????? ......ale to twoje życie powodzenia 03:30 Kate84 Hmmm no tak co do tego ze Polska a naglia to niebo a ziemia to prawda nidgy nie chcialam z domciu uciekac no ale tak sie zlozylo.... 03:31 horibble 22 lata..........hmmmm mało w życiu przeszlaś,a takie istotne decyzje podejmujesz...... ?? hmmmm jaki macie staż związku???? 03:31 Kate84 No tak zglupialam dzieki 03:32 horibble ile jesteście parą???? 03:33 horibble hmmmmmm cisza....... 03:33 Kate84 jestesmy razem rok i osiem miesiecy 03:36 Kate84 Co do podejscia ludzi na ten temat spodziewalam sie czegos raczej negatywnego niz pozytywnego no ale coz taka nasza mentalnosc. Moze i jestem za mloda no ale na co ja mam czekac ??? 03:37 horibble no to co ja tu robie śmieszna mała jesteś, jak byś miała staż kilka lat to byśmy pogadały jak jest się z kimś minimum 5,6,7 lat to można podjąć (w miarę) dojrzałąa decyzję o ślubie ....wyjeżdzie...Rok czy ponad w związku to NIC!!!! obyś tylko kiedyś z hukiem nie wracala do polski....... nie zycze ci tego Moim zdaniem zastanów się jeszcze i przemyśl czy nie za szybko i zbyt młodo podjełaś taką decyzję.....w każdym razie powodzenia 03:39 horibble każdy starszy od ciebie ludź \"trooochę\" starszy,,,,powinien ci powiedzieć to samo co ja.......\"ZASTANÓW SIĘ JESZCZE DZIESIĘĆ RAZY,ALBO DAJ SOBIE JESZCZE KILKA LAT LUZU,BEZ MAŁŹEŃSTWA\" .....wtedy zawsze łatwiej wrócić............ powaga. Moim zdaniem 22 lata,małżenstwo i wyjazd z kraju na stale....to ja bym się trochę obawiała....i dalabym sobie jeszcze przynajmniej ze 3 lata........dobranoc 03:41 Kate84 hmmm cicho.... 03:44 Kate84 Dzieki Co do tego ze za wczesnie to ja wiem i ze moze poczekac troszke tak ze 2 3 lata to dobry pomyslek juz nad tym myslalam i uwazam ze to calkiem wygodne. Zastanowie sie owszem dzieki bardzo Tylko troche mi smutno ze ludzie soa tak negatywnie nastawieni do polsko angielski par 03:45 horibble PS-------aha, ja ,jak i cała masa moich znajomych była w związkach przed ślubem...po kilka długich lat....i wiesz co??/u wszystkich było tak samo....po roku, każdy z nich by przed ołtarzem juz stawał,po dwóch ,trzech, czterech latach już się zastanawiali czy to jednak \"ten,ta jedyna i na całe życie\"....a po 5,6 latach część z nich się jednakk rozstało bo przeżywali koszmary ze sobą, a część się pobrała ( a dziś niektórzy są po rozwodzie) .........z tych znajomych zostały tylko dwie pary które są udanymi małżeństwami z dziećmi.... Taka oto opowieść, bo tak niestety teraz coraz częściej wyglądają nasze czasy!1!!!!!! i nie mówie ci tego po to zeby cię zniechęcić, czy wybić małżenstwo z głowy ale żebys dała sobie jeszze ze 3 lata albo dłuzej w luźnym związku i możesz nawet tam wyjechać i mieszkać, ale ze ślubem zastanów się na serio 10 razy PA 03:50 horibble pierwsze dwa,trzy lata zwiążki są jak miód dopiero potem okazuje się tak naprawde czy się nie pozabijacie Aczkolwiek gwarancji zadnej nie masz.....bo dzisiaj ludzie rozwodzą się nawet z 15letnim stażem Jednak pobyć z ukochanym te minimum 5 lat (najlepiej mieszkając) uwierz mi wyjdzie ci na plus!!!! Zycze ci dużo powodzenia Teraz juz naprawde już zmykam spać i nie uprzedzam się do związków z obco.... tylko snuje swój wywód odnośnie nieśpieszenia się pod ołtarz (bo nie chcę zebyś dolączyła do statystyk \"szybkich ślubów i szybkich równie rozwodów\" PAPAPAPA