Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonoooo_mi

jaka prostownica

Polecane posty

Gość zielonoooo_mi

chcę zakupić i nie wiem jaką, za duży wybór:P z jakich jesteście zadowolone a jakie odradzacie kupić pomóżcie zielonej w tej kwesti kobiecie :P :P dzięki :D :D :D

Gość zielonoooo_mi
zdaję sobie sprawę że wątków na ten temat było tysiące ale na swoje usprawiedliwienie mam to :P że najpierw skorzystałam z tej nieszczęsnej wyszukiwarki która pokazuje wszystkie tematy ale nie te o które nam chodziło dzięki 🌼

Gość sephi
a o firmie babylis nigdy nie slyszalam

Gość nowalijkaaarsa
Zgadzam się z Sephi, tylko ceramiczna. Nie niszczy tak włosów

Gość myśle o tej
http://www.ceneo.pl/256580 tania, płytki pokryte powłoką ceramiczną, regulacja temp,. wskaźnik włączenia i gotowości do użycia hmmm myślę nad tą

Gość sephi
wiesz co ja tez sie nad nia zastanwaialam ale bosh wyprodukowal tylko ta jedna prostownice i nie znaja sie na nich tak jak np philips ktorzy wydali tych prostownic juz chyba z 10 babka mi w sklepie odradzila bosha

Gość myśle o tej
no to faktycznie jest argument przerzucę się z myśleniem :P nad tą z philipsa - cena zbliżona ale ta boscha mnie kusi bardziej

Gość myśle o tej
sephi a długo używasz tej z philipsa? szybko wygładza? faktycznie nagrzewa się w 30s? a ma diodkę że już się nagrzała?

Gość Mozaikaaa
Strasznie słabiutką moc m a ten philips, nic dziwnego, że jest tani. Bo to zależy od mocy. Moja ceramiczna prostownica, ktora mam, juz ponad 2 lata, a moze i 3 , ma moc 170W i tez jest ceramiczna. Przy takiej mocy to i dobrze prostuje. Radze ci, żebys na moc zwrocila uwagę, i na to, żeby była ceramiczna. ja mam firmy GAMA, teraz tej firmy s a jeszcze nowocześniejsze, i fajniejsze od tej mojej. Ale na atle większości wystawianych n aALLEGRO, moja to w dalszym ciągu cud techniki. dlatego, lepiej zainwestowac w cos porządnego, jak kupic dziadostwo, co bardziej niszczy włosy jak prostuje. I z tych tanich po kilkadziesiąt złotych złazi powłoka niby ceramiczna, i teflonoowa, pożniej to bardzo niszczy włosy.

Gość myśle o tej
no właśnie ta boscha ma 170W i 12-stopniową regulację temperatury

Gość sephi
nie namawiam cie do tej akurat sa tez lepsze z philipsa np z jonizacja zobacz na allegro wpisz w wyszukiwarke albo na ich stronie zobacz ja uzywam tej mojej prawie pol roku i jestem zadowolona wlosy mam prosciutkie laduje sie w 30 s nie ma diodki ze juz naladowana tylko dioda sie swieci kiedy jest zalaczona ale tak srednio po tym czasie od razu prostuje mozesz tez kupic w salonie fryzjerskim wtedy bedziesz miec perfect ja pytalam w berendowiczu bo tam chodze to kosztuje chyba 250 zl troche droga :)

Gość sephi
Mozaikaaa ja nie uwazam ze moja prostownica to dziadostwo jestem z niej zadowolona i moje wlosy prostuje bardzo dobrze wiadomo ze prostownice dopiera sie do swoich wlosow i moje fryzjer powiedzial ze dla mnie taka jest ok

Gość sephi
a jakiejs firmie gama bym nie ufala bo pierwszy raz slysze ja, to ze ma duza moc nie znaczy ze jest ok rownie dobrze moze ci spalic wlosy

Gość myśle o tej
mi też chodzi o cenę ta boscha czy philipsa (nie odczułam że mnie namawiasz-napisałaś to co myślisz i ok, pytam i dostaję odpowiedź 🌼 one kosztują w granicach 130zł i to mi pasuje a ta z gamy jak sparwdziłam 230zł, babyliss to samo - za drogo mam cienkie włosy i nie zamierzam ich za często prostować dlatego cena jest ważna

Gość myśle o tej
to było do sephi :D

Gość pralinka23
A czy któraś w Was kupiła sobie prostownicę ale z tych tańszych? Często na allegro są promocje (??) i np. prostownica ceramiczna za ok35 zł zastanawiam się czy warto taką kupować czy to zwykly kicz się okaże?

Gość olgaaaaa
ja mam taką z tych tańszych i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona!!!Nie ma co wydawac kasy,ajk prostujesz 1 dziennie,wkoncu to tylko prostuje a nie robi jakichs cudow!!!!!Sa super!!!!Tania a rewela poprostu!!!!:)polecam:)

Gość pralinka23
Olgaaaa ciesze się, a możesz podać nazwę twojek prostownicy :D ??

Gość myśle o tej
ja jestem laikiem w tej kwesti ale wydaje mi się że jaką kupić prostownicę to zależy od włosów moje cienkie wyprostowała w 10 minut!!! pożyczona od koleżanki mpm za 80zł a ona ma włosy grube i sianowate i musi prostować ze 30min a chcę kupić sobie moja pierwszą prostownicę nie za drogą i w miarę dobrą a przede wszystkim lekką i poręczną

Gość olgaaaaa
Ja mam firmy ADLER,kupiłam ją jeżeli dobrze pamiętam za ok 30zł w LECLERCU,i możliwe,że są jeszcze,szybko sie nagrzewają,mają kontrolkę temperatury,już mam ją rok i jest super a włosy proste jak druty :).....naprawde polecam ........busiaki:)

Gość myśle o tej
a i jescze jedno, moim zdaniem to, że coś jest drogie to nie znaczy że zawsze jest dobre :P

Gość a o tej z rossmanna
coś wiecie? też jest niedroga (chyba ze 40zł) i w damskiej torebce ma niezłe recenzje ma któraś?

Gość pralinka23
Dzieki Olgaaa !!! Dokładnie drogie nie zawsze znaczy lepsze. Ja mam proste włosy jak druty ale się często puszą - prostownica je ujarzmia więc myślę, że mi wystarczy taka zwykła, niedroga :)

Gość ASAAm
No dobrze, a co z ochroną włosa przy użyciu tych tańszych prostownic. Nie chcę mieć siana za kilka miesięcy na głowie...

Gość olgaaaaa
Ja to samo,mam proste włosy,tylko czasem takie kurde krętawe jakieś są:)...i nie trzeba mi niewiadomo jaką drogą prostownicę,a ta jak dla mnie jest świetna,ma ją tez moja przyjaciółka i siostra i też ją chwalą:)...jedne są bez kontrolek a niektóre z kontrolkami,także musicie sprawdzic sobie wczesniej:)

Gość olgaaaaa
jak prostujesz proste włosy to nie musisz mieć niewiadomo jakiej dobrej prostownicy,jesli jeszcze masz proste wlosy,bo nie potrzebujesz do tego ani duzej temperatury(tym bardziej ,że jest kontrolka),i dużo czasu,no chyba ,że masz kręte włosy to co innego,ale ja mogłam sobie na taka pozwolić,bo wystarczy,że raz wyprostuje na piance i efekt czyma sie przez caly dzien.....i ma płytki ceramiczne tez!!!....A tak wogóle,to jezeli jest droga prostownica to więcej płaci sie za firmę a nie za jakość!!!

Gość sephi
wicie co pierwsza moja prostownica byla za 20 zl z tesco i tez sie dalo wyprostowac, ale byla zwykla, po prostu kupcie jakas ceramiczna bo jest bezpieczna dla wlosow ja jestem zadowolona, moze nie mam efektu jak od fryzjera ale sa proste :) i szkoda mi 200 zl na prostownice bo czesto podrozuje i chyba bym sie wpieprzyla gdyby sie cos stalo i 200 zl poszlo by sie kochac :(

Gość pralinka23
ASAAm - Są też niedrogie prostownice do włosów delikatnych, pozatym trzeba zwracać uwagę na moc, większość ma możliwosć ustawienia temp. Tak czy siak prostownica za 300zł czy za 50zł każda niszczy włosy. Niestety coś za coś.. Olgaaa a pamiętasz może model tej twojej prostownicy bo na allegro są różne np 25, 26, 27. AA8 ...