Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzycielka222

Mam ochote na seks z dwoma facetami

Polecane posty

Gość Marzycielka222

Naprawde!Marze o tym od dawna...Nie wiem jak znalezc partnerow:(Nie chce zeby to byli obcy ale tez nie chce znajomych.Czy sa kobietki ktore maja takie doswiadczenia za soba??Jak dobralyscie partnerow??

Nie należy krępować zbyt mocnym łańcuchem pruderii swych fantazji i marzeń erotycznych. Twoje ciało domaga sie dubeltowej penetracji bo dojrzał do tego Twój stan ducha. Partnerów poszukaj najpierw wsród swych przyjaciół i byłych partnerów, najpierw zrób mu dobrą kolacje a nastepnie długo pieśc oralnie rozmawiając o Twojej fantazji seksualnej, on podniecony z pewnościa się zgodzi i poszuka trzeciego do tanga. następne wasze spotkanie na pewno zakończy się seksem we trójkę. Czego Ci serdecznie życzy cała redakcja.

Gość woodku
beeeeek!!!! o sory chyba mi się odbiło

Gość wyuzdana nienasycona
Ja mam zaplanowane takie spotkanko w piątek. Już raz się tak zabawiałam ale jeden brał mnie od tyłu a drugiego pieściłam oralnie. Teraz mam ochotę na podwójną penetrację.

Eee no znajomy nie,obcy nie więc mi tu nie ściemniaj,że chcesz :p Kup se dwa wibratory i heja piekła nie ma :)

Gość mądry
na zdrowie :)

Gość G 25
Chętnie łapie się na takie cosik.Od dawna o tym myśle i marzę !! Uff.....we dwóch na jedną, to jest to.

Gość Andrzej K.
mnie tez czasami takie mysli przychodza.

Gość Marzycielka222
To jest tak ze boje sie ze znajomymi bo moga rozgadac albo komentowac miedzy soba...A z obcymi to nigdy nie wiadomo co mozna zlapac...

Gość G 25
ja jestem 100% zdrowy. nie bój sie !

ja miewam 3kaciki.....ale zawsze sa to ci sami panowie....oni sa przyjaciolmi...a ja sie z nimi juz znam sporo czasu...sa moimi przyjaciolmi...mysle ze lepsi znajomi niz nieznajomi...

Gość Marzycielka222
Zazdroszcze Ci miauczydelko!Ja wsrod znajomych nie widze nikogo kto by sie nadawal...

Gość grochów
Inga jesłi na tym zdjęciu to ty to szczerze mi cę żal...