Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pralinka23

Kosmetyki JESSICI SIMPSON - jadalne pianki, balsamy, smaczne błyszczyki. Poleca

Polecane posty

Gość pralinka23

Mam zamiar sobie sprawić tę jadalną piankę i błyszczyk ciekawa jestem czy używacie jakiś kosmetyków sygnowanych przez Jessicę Simpson :D jak dla mnie są kuszące szczególnie pod względem smaków i zapachów :) Polecacie?

Gość piwonia9
własnie tez sie zastanawialam, wygladaja kusząco, niedawno zamówiłam błyszczyk toffee, ale skusilabym sie jeszcze na którąs z pianek do ciala, wygladaja jak bita smietana:D

Gość pralinka23
Piwonio napisz jak go dstaniesz czy jest fajny ok? :)

Gość piwonia9
Niedługo powinnam dostać to napiszę :)

Gość piwonia9
niestety zamawiajac nie zrocilam uwagi na wielkosc, bo na zdjeciu wygladaja normalnie. blyszczyk ktory dostalam jest malutki ma 3,54 ml. W sumie kosztowal tylko 6 zł, wiec moze nic dziwnego.. Zapach przypomina mi ciasto z rumem:P aha a konsystencja.. wodnista. maluje jak bezbarwny blyszczyk . przeczytalam ze poiweksza usta i z tym akurat sie zgodze bo za kazdym razem jak sie nim pomalowalam to czulam takie delikatne chlodzenie, a po pewnym czasie usta byly opuchniete i większe :P

Kobiety błagam \"jadalne\"? Może zaczniesz wcinać tą piankę do ciała łyżeczką? Ja rozumiem,że to ładnie pachnie i wygląda, ale pomyślcie czasem to nie boli;/

Gość coś Ci się pokręciło
Miarka, przecież to wiadomo, że nikt nie będzie tego jadł! Bardziej chodziło o to, że jak taki błyszczyk dostanie się do ust, to nie poczujemy chemicznego, nieprzyjemnego zapachu. Poza tym znam osoby, które notorycznie oblizują usta i taki błyszczyk jest stworzony dla nich. Kiedyś usłyszałam o jadalnych kosmetykach, od razu zajarzyłam, że zapewne ich zapach jest intensywniejszy, pachną bardziej naturalnie, co nie oznacza, że są do jedzenia! Poza tym nikt na tym forum nie napisał, że będzie jadł te cudeńka łyżką:P

Gość pralinka23
Po Waszych wypowiedziach chyba zrezygnuje - chiałam kupić koleżance na urodziny i przy okazji sobie ale skoro taka "woda" i takie malutkie to chyba sie wstrzymię. Myślałam, że to będie fajny prezent w sklepie w końcu takiego nie znajdzie :D Coś muszę wymyślić innego tylko co wymyślić dla osoby która pracuje i ma wszystko to co potrzebuje ?? Pozatym lubi prezenty praktyczne

Gość piwonia9
ja po prostu nie zwrocilam uwagi na wielkosc i trafilm na malutki;/ ale sa tez wieksze, normalnej wielkosci z tego co widzialam (teraz juz zawsze bede zwracac na to uwage:P)