Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xanti

czy ktos przetlumaczy mi?

Polecane posty

Gość xanti

Dear Customer, We got your message.and we want to inform you that the found has been approved and we can only send your(MTCN Control Number)to you after we might have confirm if you truly send this item to your buyer,s destination,we are here to protect both the buyer and the seller from any act of criminal cheat.The funds Has been updated in our system's data base and would be releaseed,that is credited into our acount number ,which was sent to us here, as soon as we recieve shippment reciept and tracking number verifying truly shippment to the buyer's destination while we wait on your shippment receipt document for last verification ***Thanks Hello Elżbieta, i am just coming from the bank now and i have sent to you the money to your name and address as you gave me ok ,so as soon as you get the mail informing you that the money has been sent to you ,you go send the item to my friend in nigeria via (DHL or EMS POCZTEX) and send the bank the shippment receipt ok,you can also let me know after you have sent the item ok.so below is my friend address where you will send the item to bardzo dziekuje za szybka pomoc

Gość PCT
naucz sie jezyka i nie zawracaj tyłka

Gość docent gimnazjalny
Lieber Kunde, Wir erhielten dein message.and, das wir dich informieren möchten, daß gefunden genehmigt worden ist und wir dein (MTCN Steuerzahl) nur schicken können dir, nachdem wir haben, konnten zu bestätigen, wenn du deinem Kunden, s Bestimmungsort wirklich dieses Einzelteil schickst, sind wir hier, den Kunden und den Verkäufer vor jeder möglicher Tat des kriminellen überbrückers zu schützen. Die Kapital Ist in der Datenbank unseres Systems aktualisiert worden und würde releaseed, das ist sein gutgeschrieben in unsere acount Zahl, die uns hier geschickt wurde, sobald wir shippment reciept recieve und die Spurhaltung Zahl, die wirklich shippment überprüft zum Bestimmungsort des Kunden, während wir auf dein shippment Empfang Dokument auf letzte überprüfung warten *** Dank Hallo Elżbieta, zu ich bin gerechtes von der Bank jetzt kommen und ich habe dir das Geld zu deinem Namen und geschickt zu Adresse, wie du mir O.K., damit gabst bald, wie du die erhältst Post, die informiert daß dich, daß das Geld dir, geschickt worden ist du, schicken meinem Freund in Nigeria das Einzelteil über (DHL oder EMS POCZTEX) und schicken gehen der Bank das shippment Empfang O.K., dich kann informierte auch mich, nachdem du das Einzelteil ok.so folgend bist meine Freundgesendet hast Adresse, der du das Einzelteil schickst

Gość xanti
na niemiecki ?? a ja prosilam na polski:(

Gość szi ze lakiii
nic nie mowilas na jaki jezyk, ciemnoto :o

Gość troche rozumiem
ale o co chodzi, czy to nie jest jakies oszustwo??

Gość xanti
zadne oszustwo

Gość Parisss Hilton
to oszustwo w najczystszej postaci 😠

Gość xanti
paris jak nie masz checi pomoc to po co sie wcinasz

Gość Parisss Hilton
bo dostaje uczulenia jak widze taka ofiare losu jak ty :o

Gość xanti
pewnie nie wieksza od ciebie

Gość mam alergie
na widok takich panienek jak paris:)

Gość troche rozumiem
Hello Elżbieta, i am just coming from the bank now and i have sent to you the money to your name and address as you gave me ok ,so as soon as you get the mail informing you that the money has been sent to you ,you go send the item to my friend in nigeria via (DHL or EMS POCZTEX) and send the bank the shippment receipt ok,you can also let me know after you have sent the item ok.so below is my friend address where you will send the item to czesc Elzbieta, wlasnie wracam z banku i przeslalam tobie pieniadze na twoje imie i adres ktory mi podalas. jak dostaniesz mail z powiadomieniem, ze pieniadze zostaly wyslane do ciebie, wyslij rzecz do mojego przyjaciela w nigeri (przez dhl albo ems pocztex) i wyslij banku kwitek. powiadom mnie takze, jak wyslesz ta rzecz. nadole jest adres mojego przyjaciela do ktorego wyslesz ta rzecz.

Gość Parisss Hilton
co jeszcze ci dolega?

Gość efdasf
Drogi Klient, Dostaliśmy twoją wiadomość.i chcemy informować ciebie, że found został pochwalany i możemy tylko wysłać twój( Numer Kontroli MTCN)do ciebie, gdy moglibyśmy mieć potwierdzić, jeżeli naprawdę wysyłasz tę rzecz do twojego kupującego, celu s, jesteśmy tutaj, by osłonić od zarówno kupującego i sprzedawcy z zbrodniczy oszukać.Fundusze Został uaktualniony w bazie danych naszego systemu i był releaseed,który jest kredytował do naszego numeru acount ,który został wysłany do nas tutaj, tak wkrótce jak my reciept shippment recieve i wyśledzając numer weryfikujący naprawdę shippment do celu kupującego kiedy obsługujemy twój dokument recepty shippment dla ostatniej weryfikacji *** Dzięki Cześć Elżbieta, i tylko pochodzi z banku teraz i i wysłał tobie pieniądze do twojego imienia i adresu jako dałeś mi ok ,tak jak tylko dostajesz pocztę informując ciebie, którym pieniądze zostały wysłane tobie , idziesz wysłać rzecz do mojego przyjaciela w nigeria przez (DHL albo POCZTEX EMS) i wysłać bankowi ok recepty shippment, możesz też dać mi znać, gdy wysłałeś ok rzeczy.tak poniżej jest moim adresem przyjaciela, gdzie wyślesz rzecz do

Gość docent gimnazjalny
xanti---> podziękuj za ostrzeżenie bo faktycznie to jest standartowy tekst na przewał. Ale skoro wiesz lepiej to radzę natychmaist wysłać pieniądze - dokonac przelewu i ......

Gość xanti
dziekuje bardzo:)

Gość troche rozumiem
efdasf masz slaby ten translator :-(

Gość efdasf
troche rozumiem - nic nie poradzę :(

Gość xanti
problem w tym ze to on najpierw mial przeslac kase a dopiero ja mialm wyslac towar

Gość troche rozumiem
tak, ale kase dostaniesz dopiero jak dasz im potwierdzenie, ze ta rzecz wyslalas do kupujacego.

Gość xanti
on twierdzi ze pieniadze wyslal przez western union ale takiej transakcji wogole nie ma u nich

Gość troche rozumiem
pieniadze nie wplyna na konto, bo sa one u "posrednika" ktory przeleje te pieniadze dopiero na twoje konto jak dostanie potwierdzenie, ze towar zotal wyslany do kupujacego. capito?

Gość troche rozumiem
musisz dostac od nich potwierdzenie, ze on te pieniadze przelal. dopiero wtedy wyslaj towar.

Gość xanti
a jaka mam gwarancje ze dostane kase pozniej sama przesylka kosztuje sporo kasy plus towar

Gość ______LOL___________
Rany boskie - to przewaly z Nigeri juz dotarly do Polski

Gość ______LOL___________
Xanti nie wiem w co sie pakujesz , ale przesylka do Nigeri to 99.99% przewal!

Gość uległy i dobry
do xanti: podaj swój adres juz jae do Ciebie po ten towar bo jutro wylatuje do Nigerii wiec pzrekaże ten towar osobiscie