Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakikaj

Jaki moze byc cel parcy mgr z ubezpieczerń na zycie??

Polecane posty

Gość a masz jakis tytuł tej pracy
?? magister :O

Gość cel pracy
jest potrzebny zeby nadac pracy sesn i wiedziec po co sie ja pisze i co w niej zawrzec

Gość jakikaj
temat : analiza i ocena ubezpieczeń na życie na podstwie generali.. promotor chciał aby kazdy napisał soj tremat i cel pracy. Napisałam: Celem mojej pracy jest zaprezentowanie aktualnej sytuacji na rynku ubezpieczeń poprzez zaprezentowanie jednego z towarzystw ubezpieczeniowych jakim jest Generali T.U. S.A. ale mysle ze to za malo moze ktos ma jakis pomysl???

to nie masz tytułu pracy? nie wiesz o czym tą pracę piszesz? przeciez zbierasz chyba jakies materiały, literaturę, robisz jakies ankiety czy coś... przeciez nikt ci tu nie napisze celu pracy - twojej pracy magisterskiej, sama musisz przemyśleć - cel najlepiej napisac na końcu, jak sie juz ma pełen pogląd na to co jest w pracy zawarte

aha, czyli jak każdy promotor zaczyna troche od dupy strony :D cel pracy - to góra trzy zdania, to nie musi byc jakis rozbudowany mocno rozdział

Gość jakikaj
Kazdy ma jakiś tam temat roboczny...tematy sa jeszcze nie zatwierdzone...nikt jeszcze dokładnie nie ejst oich pewnien bo jestesmy dopiero na 1 roku uzupełniajacych wiec aby cos robic na tym seminarium kazal wymyslic sobie cel...a to nie jest takie proste..mam jedno zdanko i dalej nieiwem co i jak, dlatego pytam..a najlepsze w tym jest to tez ten promotor tak naprawde nie bedzie moim promotorem narazie kogos zastepuje....

nie dawaj dużo celów bo się czepią jezeli któregoś nie osiągniesz

Gość jakikaj
ale mysle ze te jedno zdanko to jednak za mało...prosze pomozcie mi cos dopisac chcociaz z 2 zdanka

Gość jakikaj
pomocyyy

Gość jakikaj
nikt nie pomoze prosze