Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrielkaaaaa

brązowe upławy

Polecane posty

Gość gabrielkaaaaa

może wiecie coś na ten temat?? odstawiłam w tym miesiącu tabletki antykoncepcyjne, i podczas dni płodnych (tzn od 2 dni) mam brązowe upławy, lekarka we wrzesniu nie stwierdzila zadnej nadzerki a tylko stanzapalny, w czasie dni plodnych wspolzylam z chlopakiem , uzywalismy prezerwatywy wiec juz sama nie wiem co to moze byc. prosze o rade (tylko nie o wysylanie do lekarza bo tego mma za 2 tygodnie )

Gość docent gimnazjalny
ten kolor mozna łatwo wytłumaczyc... Pewnie współzyłaś z mężczyzną o takiej karnacji skory jak uplawy. Te typy tak mają ...wiec nic strasznego jak bedziesz teraz współżyć z białym to będa białe upławy

Gość jezeli masz dni plodne
to po prostu podczas pekania pęcherzyka i uwalaniania komorki jajowej wydzielila się krew. Tzw.krawienie okoloowulacyjne. Miesza się ona ze śluzem i wydziela na zewnątrz. A jezeli okres jej wydostawiania się na zewnątrz byl dlugi to się zhemolizowala i ma kolor brunatny. Ja zawsze podczas owulacji mam silne bóle i śluz z domieszką krwi.

Gość gabrielkaaaa
pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo mam andzieje ze to nic powaznego i nie potrwa dlugo