Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diablidar

moja połowica

Polecane posty

nie potrzebuje seksu :( a ja co? Kurna nawet odwagi nie mam żeby zrobić skok w bok :o Dupa ze mnie nie facet :(

Gość asda
bo skok w bok to nie rozwiązanie albo akceptujesz ją, albo próbujesz coś zmienić (może musisz popracować intensywniej żeby polubiła seks, może powinniście jakiegoś seksuologa odwiedzić...) albo odchodzisz

Gość asda
ale, diablidar, coś musisz zrobić bo tak się dalej nie da, jeśli masz normalne potrzeby, i lepiej wcześniej niż później, zwłaszcza że jeszcze trochę a zaczniesz ją winić, mieć pretensje, w końcu poczujesz jakąś awersję, poza tym załśugujesz - jak każdy - na partnera który będzie potrafił i chciał okazać ci uczucia, także poprzez miłość fizyczną no to rozmawiaj, pytaj o co jej chodzi, działaj o, jeśli chodzi o samo rozbudzenie do seksu to tu na forum, może na uczuciowym, było sto rad jak mężczyzna może zaspokoić kobietę i wydają mi się rewelacyjne (w ten weekend przerobię je z moim partnerem bo... sama nie umiem mu powiedzieć co mi się podoba i jakoś koncentrując na nim, mam coraz mniejszą radość z seksu, więc.... będziemy pracować) wspaniałych efektów i dużo wzajemnego zrozumienia życzę

może by to i pomogło w co jednak wątpię :( Coś muszę wymyśleć.Najgorsze jest chyba to,że ta moja połowice nadal mnie nieźle rajcuje :o

Gość asda
o, od razu na tej stronie jest te "100 rzeczy, które możesz zrobić z ciałem kobiety", moim zdaniem nie ma ryzyka że coś z tego nie podziała a potem już zostają ćwiczenia i ćwiczenia, jak w każdej umiejętności no i masz pokazać jej i opiekuńczość i namiętność, i zdecydowanie... stwórz też atmosferę, może wino by się przydało a może wino i jakiś afrodyzjak a skoro ona cię kręci (to chyba najlepsze a nie najgorsze ;D) to takie zadanie powinno być i dla ciebie miłe trzymaj się!

Gość asda
ksiondz, najpierw musiałbyś wiedzieć JAKI to typ, a tego może nawet sama zainteresowana nie wie

Zimna ryba, ot co. Zakładam że jak facet napisał o problemie na forum to wszelkie stwarzane przez siebie niedogodności które mógł sprawiać żonce zostały zażegnane. Diagnoza: - \"zimna rypka\" :classic_cool:

asda już to przerabiałem i chyba niestety ksiondz ma rację.Moje poszukiwania jeszcze trwają.

Gość asda
to nie zakładaj bo musiałbyś założyć że diablidar jest nie tyle zagubionym partnerem, który nie wie co robić, co doskonałym terapeutą, specjalistą w leczeniu czyichś nerwic, urazów, wpojonych poglądów itd, zarazem rewelacyjnym praktykiem i to jeszcze takim chodzącym fenomenem że potrafi pomóc osobie najbliższej co do której jest zaangażowany emocjonalnie, i to bez jej współdziałania ponieważ zakładam to pierwsze, to znaczy że zostało dużo do zrobienia i oboje wiele się mogą nauczyć ważne więc żeby oboje chcieli lub przynajmniej żeby on się nie poddawał

Gość asda
jutro będę, jeśli się topik odświeży to wstąpię trzymajcie się!

odświeżam. I zaś nic :( Ale nic to powiedział Wołodyjowski kopiąc Basieńkę w brzuch :o