Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzczęsliwaZMisiem

Jak zapomnieć ze był z innymi....

Polecane posty

Gość SzczęsliwaZMisiem

Cześć, jestem z moim kochaniem 2 lata i nadal nie moge zapomnieć o tym co mi opowiedział... (sama jestem sobie winna bo wypytywałam:/) Miałam na początku naszego związku pewne obawy i jakąś blokade psychiczną przed seksem... a nawet jeżeli do niego doszło, to łzy mi leciały z oczek gdy sobie pomyslałam ze on tak kiedyś pieścił kogos innego...

Gość przestań
sie tym zadręczać!!!!!!!!!!!!!!!!!a Ciebie ilu facetów piesciło?????

Gość SzczęsliwaZMisiem
Właśnie w tym rzecz, że ja do siebie zadnego faceta "niedopusciłam"

slonko przejdzie Ci :) potrzeba czasu:) ja bylam w podobnej aczkolwiek gorszej sytuacji od Ciebie...wez zycie na luz,szkoda czasu na zadreczanie sie takimi sprawami :) buziaki!

Gość mojbyltaki
ja zawsze wtedy mysle sobie no jak to przeciez ja tez byłam z innymi,wychodziłam na dyskoteki gdy go nie było itp.skoro ja tak robie robiłam to dl.mam miec do niego pretensje

Gość hmmmmmmmm
a lat masz ile? tak gwoli scislosci? moze masz niskie poczucie wartosci stad ta zazdrosc...jakbys se prawiczka wziela to nie wiem,czy on by na poczatku na sex tak nie nalegal;P

Gość SzczęsliwaZMisiem
Nie moge o tym zapomnieć... boję się ze te moje myśli zabija cały sens zwiazku, miłosci... seksu... te jego wyznania mnie dobiły, w dodatku ciąglę sie czegoś nowego dowiaduje i nie umiem sobie z tym poradzić...:(

Gość SzczęsliwaZMisiem
mam 20 lat, i uważam ze jestem bardzo ładna dziewczyną, nawet ponad przecietną, głupia też nie jestem... wiec nie oceniam się nisko....

Gość przestań
ja przed moim mężem miałam kilka związków a on nie kochał zadnej dziewczyny choc raz uprawiał seks z dziewczyną...na poczatku jak mi to powiedział to czułam sie dziwnie podobnie jak Ty a potem mi przeszło:-) to on musiałbyc dla mnie bardziej wyrozumiały bo przed nim było kilku facetow. przeszłośc to przeszłość! jak bedziesz ciagle pamietac o przeszłosci to zaszkodzisz zwiazkowi! oderwij się od tego1 zaden facet to nie ideał! nie ma ideału. ciesz sie tym ze facet Cię kocha!

Gość Dziobus
Ale od dwóch lat jest z Tobą i to się liczy!!! A to co było kiedyś jest nieważne, więc przestań sobie zawracać tym głowe.

Gość hmmmmmmmm
acha.tak tylko pytam.. w sumie rozumiem cię, bo gdybym sie dowiadywala coraz to nowszych rzeczy o bylej,jak wyglada itd itp jak sie zachowywala, i jak bym s epomyslala co robili razem to tez by mnie zazdrosc wziela jak cholera......:O

Gość chciała inaczej
to bardzo proste. NIE DA SIĘ zbudować związku na wspomnieniach. Postaw sie na jego miejscu! Jeśli chcesz byc szczęśliwa daj spokoj... to bylo kiedys. TERAZ JEST TU Z TOBĄ! A NIE ZE SWOIMI WSPOMNIENIAMI. powodzenia:)

Gość SzczęsliwaZMisiem
Dziękuję za pocieszenie...:) ale wiele razy próbowałam o tym zapomnieć, jednak się nie da....