Gość Alena1 Napisano Listopad 29, 2006 Czy uważacie, ze można zostać zdradzoną wirtualnie? Co nalezy robić, gdy fantazja zaczyna przeistaczać się w real? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 882 Napisano 6 godzin temu Można. Kto lubi się bawić w te klocki, zawsze ma koło zapasowe a nawet kilka...naście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sraczuszka 14 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Można. Kto lubi się bawić w te klocki, zawsze ma koło zapasowe a nawet kilka...naście mądrej to i warto posłuchać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 882 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, sraczuszka napisał: mądrej to i warto posłuchać Będzie spam. Może jeszcze przyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sraczuszka 14 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Będzie spam. Może jeszcze przyjdzie. co może jeszcze przyjdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 882 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, sraczuszka napisał: co może jeszcze przyjdzie? Kto. Mądra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Kto. Mądra. Gdzie się odbywają mś w piłce ręcznej? Edytowano 6 godzin temu przez Caryca cukrowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sraczuszka 14 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Kto. Mądra. Ty jesteś Mądra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sraczuszka 14 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Gdzie się odbywają mś w piłce ręcznej? nie wiem, czemu pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 882 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: Gdzie się odbywają mś w piłce ręcznej? Nie wiem. Bardzo nie lubię tej dyscypliny. Wiem, że teraz gra FC Barcelona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 882 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, sraczuszka napisał: Ty jesteś Mądra No. Bezobjawowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Nie wiem. Bardzo nie lubię tej dyscypliny. Wiem, że teraz gra FC Barcelona. Niemożliwe! Myślałam, że kochasz sporty wszelakie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sraczuszka 14 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: No. Bezobjawowo czemu tak mówisz? przecież nawet z tej dowcipnej wypowiedzi widać, że jesteś mądra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 882 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Niemożliwe! Myślałam, że kochasz sporty wszelakie. Nie.Teraz śledzę Australian Open, czekam na skoki w Zakopcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 882 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, sraczuszka napisał: czemu tak mówisz? przecież nawet z tej dowcipnej wypowiedzi widać, że jesteś mądra Na tym forum mądre osoby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sraczuszka 14 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Na tym forum mądre osoby? a nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Na tym forum mądre osoby? Uważam, że to zbiorowe samooskarżanie się o przegryw, głupotę i zaburzenia psychiczne stało się jakimś modnym obowiązkiem. Bardzo głupim, nudnym i irytującym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sraczuszka 14 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Uważam, że to zbiorowe samooskarżanie się o przegryw, głupotę i zaburzenia psychiczne stało się jakimś modnym obowiązkiem. Bardzo głupim, nudnym i irytującym. ja nikogo o nic nie oskarżam czy należy mi się jakiś medal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 882 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Uważam, że to zbiorowe samooskarżanie się o przegryw, głupotę i zaburzenia psychiczne stało się jakimś modnym obowiązkiem. Bardzo głupim, nudnym i irytującym. Że są tu osoby z którymi można rzeczowo porozmawiać, to wiem. Irytujące jest to, że nikt z mądrych nie potrafi zapanować nad głupotą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, przewr(l)otna napisał: Że są tu osoby z którymi można rzeczowo porozmawiać, to wiem. Irytujące jest to, że nikt z mądrych nie potrafi zapanować nad głupotą. Może mądrość nie wpływa na emocje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 882 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Może mądrość nie wpływa na emocje. Mądrość to umiejętność podejmowania właściwych decyzji, które przynoszą pozytywne efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 211 Napisano 5 godzin temu Nie jestem przekonana czy właściwe decyzje mogą być bez pozytywnych efektów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 882 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Nie jestem przekonana czy właściwe decyzje mogą być bez pozytywnych efektów. ...które przynoszą pozytywne efekty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 211 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: ...które przynoszą pozytywne efekty... Czy istnieją właściwe decyzje które ich nie przynoszą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
⠀⠀⠀⠀⠀ 3 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Hebee napisał: Czy istnieją właściwe decyzje które ich nie przynoszą? Można prosić o godzinę? Bo akurat mogę być na bani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 882 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Hebee napisał: Czy istnieją właściwe decyzje które ich nie przynoszą? Na efekty czasem trzeba długo czekać, wìęc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 211 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Na efekty czasem trzeba długo czekać, wìęc... Więc co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 882 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Więc co? Czego nie zrozumiałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 211 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Czego nie zrozumiałaś? Tego jak czekanie na pozytywne efekty sprawia że ich nie ma w ogóle, bo chyba to chcesz przekazać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 882 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Tego jak czekanie na pozytywne efekty sprawia że ich nie ma w ogóle, bo chyba to chcesz przekazać. Nie ma? To znaczy, że podjęte decyzje były niewłaściwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach