Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DwaFronty

Mam chłopaka a idę na randewu z innym........

Polecane posty

Gość DwaFronty

Ale tylko jako kolegas-kolezanka,ale troche mi głupio,ale kocham mojego mena,i nie zdradzego,przeciez chyba mozna raz na jakis czas isc z kolega na pifko no nie??? Tylko on........myśli,że ja ............ide z nim bo wiecie.................mam troche wyrzuty sumienia..............a wy dziewczyny jak postepujecie???Jak jestescie w zwiazku to tez Wam nic nie wolno????

Gość pf
ja Cię rozumiem i nie widze w tym nic złego; mojemu się niestety to nie podobało więc musiałam z tym skończyć - w końcu to on jest dla mnie najważniejszy :)

Gość DwaFronty
Znaczy sie jakby ten kolega dobrze zapłacił mi za numerek ale tylko loda mogłabym mu zrobić powiedzmy z 200zł .Przeciez lód z wypluciem w dodatku to nie jest zdrada prawda??/

zależy jakie macie zasady w związku. Jak on się często spotyka z koleżankami to przecież ty tez możesz z kolegą pogadać......w koncu chyba nie idziesz tam romansować...bo jeśli tak to inna historia

Gość DwaFronty
romansowac to nie ale wiesz jak to jest po wypicuu moge ulec pod wpływem alkoholu a w dodatku jakby zaproponował jakąś kase mmm kto wie:) dlatego boje się sama siebie

Gość nie radze
ja przez takie cos stracilam milosc swojego zycia,nie uwierzyl tlumaczeniom ze do niczego nie doszlo z tym kolegom,wiec radze zastanow sie zebys nie zalowala...

Gość przzzzzz
jestes szmatlawcem, zycze ci tego samego

Gość DwaFronty
Jebane podszywacze!!!!Zdecydowalam,ze nigdzie z nim nie ide,jutro ide na dyskotekę, i on tez tam bedzie to wtedy pogadamy!!!!!Zadnych randewu!!!!:)