Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sad face

Jak sprawic zeby facet zatęsknił??

Polecane posty

Gość sad face

Jestesmy juz razem 5 lat, ostatnio zamieszkalismy wspolnie, ale on teraz wyjechal, wprawdzie nie na dlugo ale ja świruje już z tęsknoty. A on, nie. Czemu???? Przeciez wiem ze mnie kocha... nie rozumiem jego zachowania... A fakt ze nie teskni mu sie do mnie jeszcze bardziej mnie dołuje. :(

Gość ale miernota z nich
kolejna naiwna wiesz, ze on cie kocha ale jakos nie teskni za toba znudzilas mu sie, spoko... faceci tak maja, miej ich w dupie zajmij sie soba i olej go zapewne szyuka juz innej laski albo ma juz kogos pieprz go:P bez nich jest easier

Gość iustitia999
Musisz mu pokazać, że się dobrze bez niego bawisz. Kiedy zauważy, że nie potrzebujesz go do życia to obudzi się męska duma :D

Gość sad face
czy mu sie znudzilam... po 5 latach... mozna . Czy szuka innej laski - raczej nie (taki mi sie wydaje) znam juz go troche i wiem ze bardzo ceni sobie wiernosc. Ale ja go nie rozumiem, czasem jest jak lep od którego sie nie mozna odkleic, ciagle by sie przytulal itp. a czasem... go nie poznaję :/

Gość ale miernota z nich
wykazuje pierwsze oznaki znudzenia toba dziewczyno ratuj sie on odejdzie wczesniej czy pozniej jak znajdzie fajne ciacho na drodze badz silna i nie daj sie oni wszyscy mysla tylko jedna czescia ciala:P