Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyUPC

Stezcie sie UPC

Polecane posty

Gość antyUPC

Przez jakis czas bylam klijentka UPC polska- telewizja kablowa. Umowa najmu mieszkania w ktorej mielismy aktywna te usluge wygasala wiec złozylam wypowiedzenie do zawartej umowy z UPC 2 miesiace przed koncem umowy najmu lokalu... Dostalam maila z odpowiedzia ze sprawa jest zalatwiona i ze UPC bardzo załuje ze stracili klijenta ale skoro jest taka moja wola to znaczy ze tak musi byc. Jednak rachunki naplywaly nadal. Miesiecznie po 2 blankiety bez zaznaczonego okresu płatnosci. Zdenerwowana zadzwoniłam do UPC w celu wyjasnienia sprawy. Bardzo miła pani powiedziala ze "rachunki zostaly wyslane przez pomyłke" po czym sprawdziła w swojej bazie danych ze nie ejstem zalegla w UPC z zadna płatnoscią i wszystko mam uregulowane. 3 miesiace poźniej wieczorem zadzwoniła pani i powiedziala ze jestem zalegla w UPC jeden rachunek za miesiac lipiec!!! Powiedzialam ze wczesniej zostalam poinformowana ze zadnych zaleglych rachunków nie mam, ale dla swietego spokoju zgodzilam sie zapłacic. Poprosilam pania by wyslała mi blankiet z nr konta i kwota do zaplaty bo te ktore mi wysłali poporstu wyrzuciłam gdy dowiedzialam sie ze zostały wysłane przez pomylke. Mijaly tygodnie a blankietu nie bylo. Dzi dostalam dwa listy. Jeden to blankiet o ktory prosilam z data nadania 10.11.2006 r a drugi list to zawiadomienie o wszczesciu postepowania sadowego z data nadania 8 11. 2006 r. Najpierw wszczeli przeciwko mnie postepowanie a potem dopiero wysłali nr konta do zaplaty? Nr konta na pismie o wszczescie postepowania nie zgadza sie z tym z blankietu do zapłaty. Przelalam pieniadze na ten nr z blankietu i zadzwoniłam do UPC w celu wyjasnienia zaistniałej sytuacji. Pani jak zwykle mila i radosna poinformowała mnie ze dobrze i wszystko sie zgadza... Tylko teraz nie ejstem juz pewna czy naprawde wszystko sie zgadza! UPC to jesten wielki balagan a ja naprawde nie chce przez nich skonczyc w sadzie bo poprostu mnie na to nie stac! Tam nie ma zadnej kompetetnej osoby a za kazdym razem gdy tam dzwonie dowiaduje sie czegos innego! Daty nadania obu listów sa dla mnie kpiną! Jak mialam zapłacic rachunek który przyszedł pożniej niz zawiadomienie o wszczeciu postepowania? Zgubilam sie w tym wszystkim i potrzebuje rady! Prosze o pomoc. Co mnie moze jeszcze spotkac ze strony UPC?

Gość a co...
KLIENTEM byłaś nie klijentem!!!!!!!!!!!!!!

Gość antyUPC
przepraszam jestem zdenerwowana pisze bardzo szybko i potrzebuje rady. W tej chwili chodzi mi o rady zawierajace jakas merytoryczna tresc a nie rady ze słownika ortograficznego.

Gość do ....a co
czemuś taki glupi. A moze" klejent"?

Gość antyUPC
ja naprawde prosze o rade a nie rozwazania na temat pisowni!

Gość jesteś zdenerwowana
antyUPC ....czemu ? Jesteś KLIENTEM, ok!

Gość he he he he ale chaos

Gość antyUPC
tak mam ale oni twierdza ze umowe ze mna rozwiazali a teraz sobie przypomnieli ze mam rachunek zalegly, choc wczesniej mówili ze konto mam czyste. Na to nie mam dowodu bo to były rozmowy telefoniczne... czasem mysle ze powinnam miec podsłuch na tel i nagrywac wszystkie tego typu rozmowy! boje sie ze za meisiac stwierdza ze mam zalegle jeszcze 3 rachunki i co ja mam zrobić? Jak im udowodnic ze tak nie ejst?

No przecież powinnaś mieć odcinki za zapłacone faktury do miesiąca, w którym zerwałaś umowę... Za jakie miesiące mieliby od Ciebie kasę sciągać dodatkowo?

Gość hahahahahaaaa
za duzo nabazgrałas nie chce mi się czytać, tez że ci się chciało jakis haj masz czy co??/