Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betka78

czy można zauważyć zmiany w 6 dniu ciąży?

Polecane posty

Gość betka78

Jestem w roztrce, bo podejrzewam że jestem w ciąży, proszę mi powiedzieć czy można coś zauważyć, wyczuć w pochwie w 6 dni po możliwym zapłodnieniu? Mam jakieś takie dziwne wrażenie w brzuchu. Używaliśmy prezerwatyw, ale boję się, że potem mogło się coś przypadkiem dostać do środka. Kiedy badalam pochwę mam wrażenie jakbym dotykala takiego gąbczastego zgrubienia, dosyć blisko to jest od wejścia do pochwy. Od 3 dni mam wrażenie jakby bolały mnie jajniki. Teraz mam 18 dzień cyklu.

Gość betka78
dzi eki, ale nawet jeśli mam takie wrażenie jakbym miała trochę napompowany brzuch? zresztą odczuwam takie delikatne bóle jakby od jajników, ale po owukacji już powinno być dawno. Powiem tak - wpółżyłam w 13 dniu cyklu a cykle mam zazwyczaj 31-32 dniowe. Po stosunku chłopak mnie dotykał jeszcze i włożył palec do środka, więc trochę się obawiam, czy nie wprowadził plemników do środka

Gość mozna mozna
ja juz w pierwszym tygidniu wiedzialam ze jestem w ciazy, praktycznie odrazu!!!! bolaly mnie piersi od pachwin i mam niesamowicie slodki smak w ustach jakbym non stop czekolade jadla :) wiedzialam juz w 1 tygodniu, w drugim poszlam do gina, zrobilam test :) i teraz mam poltoraroczna corke :)

Gość mozna mozna
betka ale mysle ze ty nie masz sie co obawiac :) w ciaze wbrew wszystkiemu nie jest tak latwo zajsc :) a juz napewno trudniej przez wlozenie palca :)

Gość betka78
jutro i tak polecę po test, bo jakoś się tak dziwnie czuję, jakby mnie bolal lekko brzuch podczas jajeczkowania, piersi narzie mnie nie bolą, apetytu jakiegoś szczególnego nie mam, ale jakoś tak czuję

Gość betka78
Droga mimozjaa, ja znam anatomię swojej "cipki" ale nigdy wcześniej nie wyczułam aż takiego gąbczastego zgrubienia :)

Gość mimozjaa
heheheh a to dziwne heheheh rozśmieszyłaś mnie nieziemsko..

Gość mimozjaa
pewnie się zdziwisz,ale mogę Ci dokładnie powiedziec,gdzie to zgrubienie masz, bo tam mam tez i ja i tam mają je wszystkie kobitki hehehehe

Gość betka78
Mimozjaa nie śmiej się tak bardzo, wiem, że to zgrubienie mam moja droga, ale teraz wydaje mi się, że mam taki jakby miękki koreczek w środku. Może nigdy akurat w tej fazie cyklu sobie nie sprawdzałam, albo to jest objaw po prostu ciąży. Przecież przy ciąży tworzy się czop śluzowy u wejścia do szyjki macicy

Gość he eh eh
tez mam takie zgrubienie

Gość Martaa***
a czego się boisz ciąży?? masz 28 lat, to najwyższy czas na ciążę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość mimozjaa
czegos ty się naczytała? Filipinki? w 6 dniu czop śluzowy? i to na 'gąbczastym zgrubieniu" ? łojojoj!

Gość mimozjaa
ojej ! wszystkie jesteśmy w ciąży!! aaaaa.... plaga jakaś czy epidemia,czy coo?

Gość betka78
Do Marty Nie boję się ciąży, tylko taka jest narazie niepewność. Jeżeli będę to będzie ok, ale będę sama z tym bo nie mam męża, a ten człowiek to mój kolega i tyle.

Gość betka78
mimozjaa Już dawno nie czytam filipinek i jeżeli masz zamiar ironizować to dziękuję, nie o to mi chodził. Poza tym uważam, że nia ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi

pociesze Cię: to gąbczste zgrubienie, to po prostu \"powiększona-puszysta warga sromowa po stronie odbywającej się właśnie owulacji.\" Po prostu masz dni plodne!!

W dniach wokół owulacji, warga po stronie odbywającego się jajeczkowania staje się zwykle puszysta-powiększona, tkliwa przy ucisku, dając odczucie śliskości.

Gość betka78
Do kicci burio Dziękuję za wytłumaczenie i za pocieszenie. Bardzo Ci jestem wdzięczna. Przy dotyku mam właśnie takie odczucie jakby tam w pochwie to zgrubienie było duże, poddające się uciskowi, sprężyste , miękkie i śliskie

czaem w czasie owulacji powieksza się też węzeł chłonny po tej stronie, po której zachodzi jajeczkowanie . Sprawdz minimanlnie nad tętnicami udowymi,czy nie wyczuwasz tam jakiegoś zgrubienia., \"kuleczki\" ?

a nadety brzuch to tez objaw owulacji:) ja tak mam prawie zawsze:) nie martw sie :) uwazam ze w ciazy nie jestes:*