Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majamajka

dlaczego mezczyzni ogladaja sie za innymi kobietami

Polecane posty

Gość majamajka

mam przyjaciela , od kilku miesiecy jestesmy razem- bardzo szczesliwi zreszta. Poznaje temat kominikacji w zwiazku, szczerego dialogu- to fascynujace. Niestety dreczy mnie jeden fakt. Zauwazylam, ze spoglada na inne kobiety, odwroci czasem. Bardzo mnie to zabolalo, wiec zaczelam pytac..... Trudno mi w to uwierzyc, ale twierdzi, ze nie rejestruje tych zdarzen, nie kojarzy np. konkretnych osob o ktorych mu wspominam. Nawet poprosil by w takiej sytuacji zwrocic mu uwage, zeby mogl sie na ten temat wypowiedziec...hmm sama nie wiem czy to mozliwe??? Czy mozliwe, ze robia to instynktownie, i nie ma to zadnego znaczenia ?? co wy na to? dziekuje maja

zazwyczaj robią to mechanicznie taka ich natura my tez czasem sie nie kontrolujemy jak ciekawy mężczyzna przechodzi obok;)- no ale zazwyczaj sie na tym łapiemy:p oni nie

Gość ja też tak miałam
Maju.... To widać instynktowne zachowanie u mężczyzn. Mój też tak się zachowywał. W końcu poprostu otwarcie powiedziałam Mu, że mnie to boli, że czuję się okrutnie w takich sytuacjach, poprosiłam by nie robił tego w mojej obecności..........poskutkowało:). Rozmawialiśmy na ten temat i Mój Ukochany również twierdził, że tego nie rejestruje......ufam, że tak też było, jednak nieomnieszkałam Mu prosto z mostu wyrazić swoich odczuć w takim momencie:). Jeśli Ci to przeszkadza i Cię dotyka, to poprostu Mu o tym powiedz otwarcie:) może w Twoim przypadku również odniesie to taki skutek jak w moim? :)

Gość majamajka
tak , na pewno musze te sytuacje wyjasnic, bo mnie w serce sciska i nasuwaja sie pytania... czy ze mna cos moze nie tak.... wiesz, kiedys rozmawialismy na temat typow kobiet i mezczyzn zwracaja nasza uwage hmmm i wiesz, ja zupelnie nie odpowiadam typowy jego kobiety, jestem malutka, troszke wiecej cialka tu i tam, a jego typ dziewczyna z dlugimi nogami raczej i szczupla... tez zapytalam go, dlaczego ja??? odpowiedzial, ze wyglad nie ma podstawowego znaczenia, tzn sa jakies granice, ale nie jest to takie wazne... a ja czuje uscisk zazdrosci, gdy widze przechodzaca taka wlasnie dziewczyne, ze moze zacznie porownywac..... to dziecinne wiem, cle chcialabym przeslonic mu caly swiat- rozumiesz? i nie wiem czy jest to mozliwe?

Pffff ale pieprzenie w bambus:/ jakie nie rejestruje??? a co to on ma jakieś dziwne odruchy??? to żadna natura...po prostu patrzymy na kobiety tak samo jak wy zauważacie na wystawie ładny ciuch żadnej w tym tajemnicy magii czy jakiejś natury. A do tej pani którą to strasznie bolało to gratuluje wychowania sobie faceta z klapkami na oczach :| szkoda mi go skoro nie masz do niego zaufania.

Gość aga 30
kobiety też tak robią

Gość domajamajka
moja żona nie ogląda się co prawda za innymi, ale ich często innych facetów komplementuje , no i wzdycha do swoich idoli i co ja mogę na to? NIC. takie jest życie.