Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26 latka z okolic Poznania

zostawil mnie w ciazy ale teraz jestesmy razem

Polecane posty

Gość 26 latka z okolic Poznania

ten temat jest dla wszyskich kobiet ktore mialy podobna sytuacje jak ja czyli zostaly opuszczone w ciazy przez mezczyzne swojego zycia ale teraz jestescie razem czyli tworzycie zwiazek.

Gość nie maaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
malo jest na swiecie akich glupich dziweuch facet cie zostawil i zwial - jak moglas to wybaczyc przeciez logiczne ze i tak od Ciebie znowu odejdzie choc ci tego nie zycze

Gość nie maaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
w ogole jak mozna kochac tak podlego czlowieka???? za co ty go kochasz? przeciez to ze zostawil cie w ciazy przekresla go jako mezczyzne.. jako czlowieka w ogole...

Gość tak bardzo sie
przestraszyl??

Gość MAMA ZE SWARZEDZA
TAK ALE PATRZY SIE TEZ NA INNE RZECZY. JA NIE MAM W DOMU RODZINYM WARUNKOW ABY WYCHOWYWAC DZIECKO I MIESZKALAM TU ZRESZTA PRZEZ CALA CIAZE I DOPOKI PAWELEK SKONCZYL ROCZEK. KURSJE MIEDZY POZNANIEM A SZCZECINEM. JAK TAM JEST MI CIEZKO TO WRACAM TU I ODWROTNIE. NIE MAM NA RAZIE INNEJ MOZLWOSCI

Gość gulu gulu
nie dziwie Ci sie mnie też zostawił w ciązy i długo czekałam, teraz na szcęscie juz nie czekam......... nie czekam na nic

Gość czy to Ty zalozylas
sorki autorko ale tylk dlatego bo tak Ci latwiej... bedziesz mieszkac z takim smieciem? a co z miloscia? jak bedziesz mogla sypiac z takim oblesnym typem? dla mnie to zalosne podejscie.. a na ojca czy sie nadaje taki ktos? napisalam Ci w Twoim 2gim temacie ze taki osobnik nie nadaje sie na nikogo!!! ale jesli chcesz zeby Twoje dziecko bylo siwadkiem jak pieprzysz sobie zycie na wlasne zyczenie... jak cierpisz w durnym zwiazku.. jesli chcesz zeby syn mial wzor postepowania w ojcu-smiecu.. swietne wartosci mu wpoisz.. wspolczuje Tobie -glupoty..a dziecku... wlasciwie to tez Twojej glupoty

Gość MAMA ZE SWARZEDZA
PATRZY SIE TEZ NA INNE ASPEKTY. DZIADKOWIE CHCA ABYSMY TWORZYLI RODZINE ZEBY DZIECKO BYLO RAZEM Z OBOJGIEM RODZICOW. TEZ ICH TA SYTACJA MECZY BO BOJA SIE O PRZYSZLOSC NASZEGO DZIECKA. PONIEWAZ JA NIE CZUJE DO MOJEGO FACETA OBOJETNOSCI(RZADKO KIEDY)PONIEWAZ NIE MAM JAK O NIM ZAPOMNIEC BO W CIAZY TEZ MI SIE STALE PRZYPOMINAL SMSAMI A RZADZIEJ WIZYTAMI TO JEST MI CIEZKO ZE CZUJE COS DO NIEGO. JAKIE BY TO NIE BYLY UCZUCIA BO ZCUJE DO NIEGO I WIELE ZAL I NIENAWISCI ALE TEZ PO ZLOSCI PRZYCHODZA CIEPLE CZUCIA MILOSCI.

Gość MAMA ZE SWARZEDZA
MOJA MAMA TWIEDZI ZE TEZ MIALA Z OJCEM CIEZKO NA POCZATKU ALE MUSIALA SOBIE DAWAC RADE I CALA MILOSC NA NAS PRZELEWALA. OJCIEC TEZ UWAZA ZE DZIECKO JEST NAJWAZNIEJSZE I OWINNAM ZROBIC WSZYSTKO BY TWORZYC RODZINE. NIERAZ MYSLE ABY SIE ZWIAZAC Z KIMSINNYM CHOC UMOWIC A RANDKE ALE DOSLOWNIE NIE MAM JAK BO RODZICE KONTROLUJA MNIE I NAWET BY NIE ZOSTALI Z DZIECKIEM JESLI CHODZI O TAKA SPRAWE A YM BARDZIEJ RODZICE MOJEGO FACETA.

Gość czy to Ty zalozylas
jestes tak zalosna ze nie chce mi sie nawet udzielac w tej dyskusji.. :O

Gość MAMA ZE SWARZEDZA
GDYM MIALA SWOE MIESZKANIE I SWOJE ZYCIE I NIE MIALABYM PROBLEMU Z ZOSTAWIENIEM DZIECKA(MOI RODZICE PRACUJA) BYWALABYM CHOC CZESCIEJ WSROD LUDZI A MOJE MYSLI NIE KRAZLY BY WOKOL MOJEGO FACETA JAKIEKOLWIEK BY TO BYLY UCZUCIA. ON JEST PANEM SYTACJI BO MA MIESZKANIE ZARABIA KASE A JA WIEM ZE MUSZE LICZYC SAMA NA SIEBIE. RODZICOW NA NIC NIE STAC. JESZCZE IM SIE DOKLADAM. KAZA MI BYC SILNI I ZAJAC SIE GLOWNIE DZIECKO BO ON NA SWAT SIE NIE PROSIL I TO JEST TERAZ SENS MOJEGO ZYCIA A SZCZEGOLNIE DOPOKI JEST TERAZ MALY WYMAGA OPIEKI.

Gość a ja z innej beczki
i wlasnie dla takich kobiet jak autorka dziecko stanowi sens zycia- jak widac takich nieszczesliwych jest coraz wiecej w normalnym zdrowym zwiazku-malzenstwie sensem zycia dla zony powinien byc maz

Gość MAMA ZE SWARZEDZA
DO POPRZEDNICZKI. WIELE OSOB MNIE ROZUMIE. NA PEWNO NIE ZNASZ TAKIEJ SYTACJI. WOLE ZEBY SKONTAKTOWALY SIE ZE MNA OSOBY W TAKIEJ SAMEJ SYTACJI!!!

Gość MAMA ZE SWARZEDZA
CHODZILO MI O PSEUDONIM "CZY TY TO ZALOZYLAS"

Gość a ja z innej beczki
to trzeba bylo pisac od razu ze chcesz zeby ktos Ci przytaknal i sie z Toba zgodzil. Jednym slowem szukasz podobnie jak Ty glupich i ograniczonych kobiet, ktore nie potrafia wziac sie w garsc.. i sie sznowaac. Jestes naprawde beznadziejna. I to nie chodzi o to ze Twoja sytuacja jest benzadziejna- Ty jestes beznadziejna!!!!!!!! Najpierw dlatego bo przed szmatak rozlozylas nogi i zaliczylas wpade a potem dlatego ze zadajesz glupie pytanie- "czy on nadaje sie na ojca i partnera" buhahahha sama sobie odpowiedz czy facet ktory zdradza, moze miec hiva, syfa i mase innych, ktoreu nie mozna ufac i na nim polegac nadaje sie na ojca i meza? jestes poprostu debilna

Gość a ja z innej beczki
a wlasciwie to mi wszystko jedno o kogo Ci chodzilo ja sie z "ty zalozylas "zgadzam wiec nie cofam tego co powiedzialam - faktycznie nie ma co z Toba gadac narka

Gość MAMA ZE SWARZEDZA
W POZNANIU MAM PRZESTRZEN PRZEZ PRAWIE CALY DZIEN SPOKOJ ALE JESTEM NON STOP Z DZIECKIEM I NA GLOWIE WSZELKIE OBOWIAZKI NO I TEZ NIE MARTWIE SIE NA TYLE SPRAWAMI FINANSOWYMI(CHOC NIE JESTEM MATERIALISTKA) JAK TO MA MIEJSCE U MNIE W DOMU W SZCZECINIE. POZA TYM OBOJE UWIELBIAMY PODROZE Z MOIM FACETEM I W OGOLE MAMY WSPOLNE ZAINTERESOWANIA KSIAZKA KINO TEATR. LUBIE ZYCIE PELNE PRZYGOD NA CO NIE MOGE POZWOLIC SOBIE BEDAC W SZCZECINIE Z RODZICAMI. PO PIERWSZE MINELY CZASY KIEDY MOGLI MI COS ZAPEWNIC. OD DZIESIECIU LAT CHOC WIELE PRACUJA MAJA KUPE ZADLUZENIA I NA NIC ICH NIE BYLO STAC ABYM MOGLA SIE REALIZOWAC. TO JESZCZE JA Z SIOSTRA DOKLADALYSMY SIE DO DOMOWEGO BUDZETU. MOJ CHLOPAK BYM DLA MNIE ODSKOCZNIA I MOGLAM PRZY NIM ZREALIZOWAC SWOJE MARZENIA. WYDAJE MI SIE ZE PRZERAZILY GO WLASNIE TE ROZNICE FINANSOWE MIEDZY NAMI ORAZ PROBLEMY MOICH RODZICOW CZYLI BRAK PERSPEKTYW. DLATEGO TEZ PRZESRASZYLA GO WIESC O CIAZY. NIE WYDAJE MI SIE ZEBY PRZESTAL MNIE KOCHAC NAWET W CIAZY. PO PROSTU NIE DAWAL NAM SZANSY BO PROBLEMY RODZICOW PRZERZUCALAM NA NASZ ZWIAZEK I CZESTO SIE KLOCLISMY.

Gość MAMA ZE SWARZEDZA
A JA WIEM ZE WIELE OSOB ROZUMIE MNIE I TO SA MOI ZANJOMI I NIE SA WCALE ORANICZENI!!!PO PROSTU UWAZAJA ZE NA RAZIE NIE MAM WYJSCIA I MNIE WSPIERAJA!!!