Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMA ZE SWARZEDZA

CZY ON NADAJE SIE NA OJCA I PARTNERA?

Polecane posty

Gość MAMA ZE SWARZEDZA

CHCIALABYM SKONTAKTOWAC SIE Z KOBIETAMI KTORE TAK JAK I JA MAJA DYLEMAT CZY BYC Z FACETEM KTORY PO TRZYLETNIM ZWIAZKU WLASCIWIE ZOSTAWIL W CIAZY I W TYM CZASIE PROWADZIL ZYCIE O KTORYM NIE MIALY POJECIA TZN CHODZI O KOBIETY. NADMIENIAM ZE PO RODZENIU DZIECKA A WLASCIWIE PO DWOCH MIESIACACH ZACZELISMY POWOLI ZE SOBA WKRACZAC W ZWIAZEK A JA STARALAM SIE ZDOBYC JEGO ZAUFANIE. ON MIESZKAL JEDNAK I PRACOWAL DALEKO ODE MNIE ALE NIE PODEJRZEWALAM ZE MOZE MNIE OSZUKIWAC. DOPIERO JAK ZAMIESZKALISMY ZE SOBA 8 MIESIECY TEMU DOWIEDZIALM SIE ZE NAWET TERAZ MIAL KOGOS. PRZEZ PRZYPADEK SIE DOWIEDZIALAM.MOZLIWE ZE NIE TRAKTOWAL TYCH ZNAJOMOSCI POWAZNIE ALE TE DZIEWCZYNY BYLY ZAANGAZOWANE I W OGOLE NIE WIEDZIALY O MOIM ISTNIENIU.CZY MOZNA ZAPOMNIEC ZDRADY CZY MOZNA POGODZIC SIE Z FAKTEM ZE KTOS INNY YL W JEGO ZYCIU?

Gość czy to Ty zalozylas
temat z okolic poznania o zostawionych w czasie ciazy? sluchaj dziewczyno... jedni mezczyzni nadaja sie na mezow ojcow.. inni nie.. Twoj facet to moim zdaniem smiec i nic wiecej.. nawet jednorazowo do lozka bym z nim nie poszla bo balabym sie ze jakiegos syfa zlape.. tak wiec wlasciwie nie nadaje sie ondo niczego.. w ogole za co go kochasz??? a moze jeestes sadomasochistka??

Gość kihretuhrig
widzę że założyłaś dwa topili pod różnymi pseudo;) chodzi w nuch o to samo! Na mói gust i z doświadczenia wiem że jeżeli z nim będzie to nie znasz dnia ani godziny kiedy znowu może Cię zdradzić!!! Mam kumpla który ma dziwcko ze swoją byłą żoną ale teraz spotyka sie z inną kobietą ...ma prawo bo są po rozwodzie!!! tylko że ta jego była przyszła raz do niego i już została na noc!!! Wniosek wyciągnij sama;)

Gość blogosek
nie potrafie zyc bez zaufania na tym powinien opierac sie zwiazek.A u was tego brak.Jak z nim bedziesz to ciagle sie bedziesz zast kiedy ciebie znowu zdradzi.

Jeśli siebie szanujesz i chcesz byś Ty i twoje dizecko było szczęśliwe to olej faceta.Co Tobie po takim,wolisz mieć spokój i być szczęsliwa z kimś innym czy może zastanawiac się ile w tym miesiącu panienek przeleciał???? jaką on może dac Tobie gwarancje na szczęśliwa rodzine-ŻADNĄ!

Gość TAK BEDZIE WSPANIALYM OJCEM
I JESZCZE WSPANIALSZYM PARTNEREM:) GRATULUJE CI I ZAZDROSZCZE DOSKONALEGO WYBORU! :p

Dziecko od najmłodszych lat powinno obracać się wśród pozytywnych wzorców, a jakim wzorem będzie tatuś, który notorycznie zdradza mamusię? Olej faceta ciepłym moczem, nie słuchaj tego co do Ciebie mówi, nie odbieraj telefonów, odsyłaj kwiaty. Ten facet chce mieć ustabilizowane życie: żonę, dziecko, a jednocześnie chce mieć panienki na boku. W życiu trzeba się na coś zdecydować, on już zdecydował, że się nie zmieni, to wreszcie Ty weź sprawy w swoje ręce i pogoń drania.