Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeexxxx

deprecha!

Polecane posty

Gość eeeexxxx

od tygodnia mam dola,ciagle placze,nie mam na nic checi,juz nie widze sensu w niczym,nie mam sily dalej funkcjonowac,jestem sama

Gość w sumie to
ja tez :(

Gość eeeexxxx
wszystko mnie dobija ,nic nie cieszy,zero checi by gdzies wyjsc,monotonia,do dupy z takim zyciem

Gość gulu gulu
witaj w klubie, ja dostałam juz od lekarza tabletki i zaczynam terapie

Gość eeeexxxx
a co powiedzial Ci lekarz?co to sa za tabletki?

Gość eeeexxxx
nie umiem juz wziasc sie w garsc wszystko mnie przeroslo

Gość gulu gulu
wiesz Fionak ja tez tak kiedys mówiłam i sobie przestałm radzic jak po raz kolejny po dupie dostałam.. wiec uważaj co mówisz! lekarz wstepnie orzekł depresje ide do specjalisty, a tabsy nie pamietam nazwy cos na leki i uspokojenie..

Gość może ty się
powieś Fiona przynajmniej będziesz na topie i wzbudzisz chwilowe zainteresowanie, co narazie ci nie bardzo wychodzi

Drogie dziewczyny Najlepszą terapią dla nas kobiet są ,jak wszystkim nam istotom spod znaku Wenus, wiadomo - zakupy przez duże z. Dlatego aby polepszyć Wam nastrój sugeruję, wybierzcie się na zakupy do Wiednia, Mediolanu czy Paryża, kupcie sobie ciuszki jakich nigdy nawet w najgłebszych fantazjach erotycznych nie założyłybyście na siebie. Szczególnie polecamy sklep z bielizną jadalną w Mediolanie przy Via Cessare 26. Polecam ten sklep ze względu na kilka nowości, które mają polski charakter, ostatno można było tam dostać piekne koronkowe body o smaku bigosu myśliwskiego oraz ładne i stylowe męskie slipy o smaku wigilijnej kutii. Spróbujcie również odswieżyć kontakty z byłym partnerem lub partnerką, zaproście na kolację, której głównym daniem będzie owa bielizna jadalna a następnie kochajcie jego lub ją oralnie do utraty tchu i pożaru zmysłów. Głowy do góry, życzymy udanych zakupów , pogody ducha i smacznego. Redakcja

Gość drogie Cosmopolitan
jakze pomoglaby mi owa terapia :D juz na sama mysl troche mi lepiej - jednak moj skromy budzet nie pozwala mi na realizacje tegoz planu, w zwiazku z czym popadam w glebsza depresje :(

Gość eeeexxxx
do gulu.....a z czego sie wziela ta Twoja deprecha...podziel sie swymi spostrzezeniami bo ja juz nie mam sil

Gość gulu gulu
u mnie to przez lata zbierały sie problemy (min cięzki rozwód) aż w końcu sie przelało, ale zamierzam wyjść z tego i sie nie poddac i znów cieszyc sie zyciem... wierze że to mozliwe, chieć znaczy móc