Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stink

KTO śLECZY W PRACY...?

Polecane posty

re-aktywacja topicu, na podlozu forume kobiecego. mam nadzieje, ze sie przyjmie ;)

zeby temat, nie zostal szybko zmoderowany, nawiaze do moich ostatnich poszukiwan pan z azjii. skosnookie kobiety maja cos w sobie :classic_cool: lece o kawe - dzis wyjatkowo mocna...

Filuś, czyzby andrzejki obchodzone byly u Was dzien wczesniej, bo u nas szykuje sie fiesta na dzisiejszy wieczor 🖐️

szefa imieniny........... a ja jako ta prawa to muszę biegać wokół gości i sie jeszcze usmiechać :o narazie siedzą na sali, wyszłam na prostą (do czasu)

nie lubie takich sytuacji, ale chyba jest na tyle czlowiekiem, ze zaprosi pozniej reszte personelu? w takich momentach okazuje sie, ile wart jest szef :) btw, przelamalem sie na koffee-terie, po u nas nie mozna nic pisac :o a po pracy jakies plany na wieczor?

a dlaczego niemozna już nic pisac, co się tam dzieje opowiedz :) tu czasami tez trole wpadaja z f23 i robią szambo :o po pracy będe trzymała nogi w górze :P

bo jest pelno gimgowna, totalne obnizenie poziomu - umownego - forum. szkoda marnowac czas, gdy dzieciaki przesciagaja sie w pisaniu o tym samym... poki co, pociskam tutaj. uwazaj z tymi nogami, byle za wysoko nie byly :D

no własnie, dlatego tez zamkłam tam drzwi za sobą Dołącz może do topika gdzie jest lis, Mistrz ciętej riposty, diablidar .....i inne osoby :) dzisiaj ja będę mniej aktywna niz zwykle :(

musze poszukac tematu... ja tez mam dzis troche do obiegniecia, takze z doskoku bede :)

ze mna jak z dzieckiem - za raczke i do lozka... kochajmy sie ;)

wracaja do tematu barowego - ostatnio znajomy podal mi dziwny przepis na niby drinka - do zoladkowej ze spirtem dodaje plasterek ogorka... dziwne polaczenie ;)

Gość hehehe pracujcie frajerzy
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jw. :classic_cool: wszyscy gdzies w terenie akuratnie, jak ja musze siedziec.... ;)

Gość a gdzie pracujesz i ile
zarabiasz ?

pracuje, bo chce i tam, gdzie sprawia mi to przyjemnosc - robie, to co lubie ;) co do kasy, nie ma kokosow, ale wszystko przychodzi z czasem