Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stink

dlaczego niektóre kobiety nie golą nóg, gdy są w związku...

Polecane posty

Gość AkaszaDiva
bo maja to w dupie.....glupie sa mysla ze jak facet z nimi jest to juz wystarczy......i leniwe...poczekaj jak znajdzie kochasia to zacznie golic

Gość ututtu
spróbuj golić się codziennie cały, z perspektywą że będziesz to robił całe życie, to zobaczymy czy cię to nie zmęczy

Gość no to kasujemy
a co za różnica w związku czy nie? Zawsze trzeba golić.No to jak się nie ma chlopaka to nawet o higienę nie trzeba dbać?ciekawe.

Gość Sedzia Dreed
a spróbuj sobie codziennie przejechać 5 ostrzową maszynką po twarzy , też męczy ale macie to w dupie..

Gość marne prowokejszyn
podobnie marne jak author

nie pisalem tego dla zasady, chodzi mi o to, ze mialem stycznosc z kobieta, ktora golila sie tylko na wyjatkowe okazje. byl to zwiazek na odleglosc i widzielismy sie tylko w weekendy. wtedy, gdy mialo dojsc do zblizenia - czulem, ze nogi nie sa gladkie, a przeciez w takim przypadku powinno byc inaczej... czy sie myle? rozmumiem, ze w zwiazku przychodzi kiedys pora na rutyne, wyrozumialosc w pewnych sprawach...

Gość a co ma golenie do higieny
??? dla higieny to myć się trzeba nie golić ja np. ostatnio czasem nie golę się codzinnie- głupio się z tym czuję, ale po prostu nie starcza mi czasu i siły na to, mam b. dużo zajęć oczywiście golenie się golarką nie zajmuje wiele czas- ale jeśli mam robić to codziennie to- przy mojej strukturze włosów- za kilka lat po prostu nie dam sobie rady, włosy będą mi odrastać po minucie od golenia. Dlatego wolę robić to depilatorem- a depilacja depilatorem oznacza ok. 2 godzin wyjętych z życiorysu, co więcej jest to b. nieprzyjemny zabieg... oto odpowiedź na szczęście mój facet nie robi mi wymówek i rozumie o co chodzi- rozumie też, że jeśli zalezy mu żebym zadbała o siebie musi zapewnić mi chociaż jedno popołudnie całkowitego spokoju

Gość agaped
stinc a Ty golisz? ze od nas wymagasz?kurwa kobieta ma sie wszedzie , golic, malowac, czesac i jeszcze co a wy gowno z waszym wygladem robicie? golenie nog to jest osuzkiwanie natury!!Tak naprawde natura stowrzyła kobiety z włosami na nogach wiec cos to musi siznaczyc, golac nogi kobieta zaprzecza naturze, robi sie sztuczna a facet ktory to wymaga to jakis pedał albo lalkarz

Gość po prostu stinku
nie zależało jej na tobie skoro była zarośnięta jak zakole Amazonki pora deszczową

Gość nie jest dobry
Sędzia Dred- bez przesady. Wy tylko macie za zadanie ogolić brodę, a od nas wymaga się golenia nóg, cipki, pach, depilacji rąk, wyregulowania brwi, usuwania wszelkich włosków w okolicach w których nie powinno ich być, pełnego makijażu i zapieprzania w szpilkach z pełną szczęścia miną przez cały dzień (po domu też bo jak nie to pojawiają się topiki "ona już się nie stara). Dziwisz się że czasem się nie chce?

Gość agaped
ostatni post jest boski!!

Gość no to kasujemy
a co ma golenie do higieny ... wybacz ale dla mnie(i wielu ludzi w tych czasach)jest to część higieny myslę że nawet u osób, u których włoski szybko odrastaja wystarczy depilować(depilator) nogi 2 razy w tygodniu-a na tyle chyba każdy kto się nie leni może sobie pozwolić. ja używam też depilatora i nie widze problemu-zawsze mam gladkie nogi

moje panie i reszto podszywow, nie pytalem o higiene, a prosty odruch - skoro mam partnera, to staram sie byc dla niego kobieta... pytal ktos, co gole - na pewno nie jajka, ale dla higieny i na prosbe partnerki zgolilem brode, choc ciezko bylo mnie do tego przekonac. i nie maile z tym problemu, czysty odruch. nie wymagam od kobiety, by byla non stop przygotowana do fotomodelingu - zreszta nie uznaje makijazu....

dobre pytanie odpowiedź -bo chca rozwodu/rozstania? nieeeeeeeee.......są zawsze zaskoczone potem dlaczego facet szuka kochanki , a to przecież tak cudownie wracac do domu io zastać kocmołucha ..nic tylko miec ochote na zarośnięte nóżki.........

to przecież tak cudownie wracac do domu io zastać kocmołucha... o tym mowie - w obie strony

"myslę że nawet u osób, u których włoski szybko odrastaja wystarczy depilować(depilator) nogi 2 razy w tygodniu"- być może jestem wyjątkiem, ale u mnie to tak nie działa. Nie chce mi się teraz o tym dyskutować, ale naprawdę wiem lepiej niż Ty jak często muszę się depilować żeby moje nogi były głądkie;) Niestety większość ludzi ocenia innych według siebie i trudno im zdobyć się na wyrozumiałość- zrozumieć, że nie każdy ma "tak samo" niezależnie od tego w dalszym ciągu uważam, że golenie się nie nalezy do higieny- a przynajmniej nie do podstawowego zestawu, koniecznego golenie się to kosmetyka, upiększanie- a nie dbanie o czystość, dla zrowia więcej ma to negatywnych niż pozytynych skutków dla zdrowia (podrażnienia skóry, wrastanie włosków w skórę, wzmacanianie się włosów przez depilację, uczulenia na chemikalia do pelilacji itd)

Gość gość
A ja mam pytanie 0 co Stink uwazasz za zarosniete? Jaki stan? Ja np. dzis mam takie 3 dniowe - wlosow nie widac golym okiem, ale w dodtyku lydki sa lekko klujace. Czy to juz szok i zaniedbanie? Powaznie sie pytam....

panowie- naprawdę puszczają mi nerwy jak czytam coś takiego... naprawdę- na serio zupełnie- spróbujcie przez ok. 3 miesiące wykonywać na sobie wszystkie zabiegi kosmetyczne jakich oczekujecie od swoich kobiet, potem sami łatwo odpowiecie sobie na takie pytania

Gość gość
a co ma golenie do higieny--milam kiedys kolezanke, ognista brunetke, co miala odrastajace widoczne wloski juz po 2 godzinach od golenia. Serio! I wez tu nie badz \'kocmołuchem\' w takim przypadku! Nie kazdego stac na laser....

Gość podszywaczka stara praczka
powiem tylko tyle czasami nam sie nie chce;) ale to sporadyczne przypadki-zima:)

Gość nie jest dobry
Każda kobieta się stara być dla swojego mężczyzny atrakcyjna ale nie jesteśmy cyborgami żeby zawsze wszystko było idealnie- ja cała ogolona, świeża, pachnąca, w mieszkaniu czysto że aż lśni, w pracy zdążyłam ze wszystkim (a nawet byłam pierwsza), obiad z trzech dań już na ciebie czeka, byłam na aerobiku i solarium a teraz porozmawiajmy o polityce i oczywiście o tobie misiaczku (zanim zamienię się w wampa i będę się z tobą kochać z 6cio krotną zmianą pozycji) Faceci obudźcie się! Prawdziwe życie tak nie wygląda. Wiem że trzeba mieć jakieś wymagania ale czasem trzeba też umieć odpuścić! A wy zawsze jesteście idealni?

pozdro600 Ty KOCMOłUCHU !!! 🖐️ Proszę nie mieszać w to prawdziwych facetów !!!

@pozdro600 bez przesady, nie jestem sadysta, by domagac sie o kazdej porze gladkich nog ;)

Gość a Ty Stic
to niby do prawdziwych facetow siebie zaliczasz? Czytając te Twoja grafomanie naprawde mam watpliwosci.

Nie wiedziałem, że moje komentarze na Kafe są przejawem pisania utworów literackich. Ale ja zawsze byłem lajkonikiem w sprawach językoznastwa. No pewnie, że jestem :)

kurcze...mój facet się goli i ja się golę :)\\czy znaczy ,że jestem nienormalna skoro uważam to za zwykłe higieniczne czynności? ja mycie zębów itd > bo to tez zabiera troche czasu jeżeli ognista brunetka ma włosy po 2 godzinach to facet ożenił się z nieogolona kobietką i widocznie mu z tym dobrze ale chodzi chyba o cos innego o to ,że facet związał sie z zadbana , ogoloną ślicznotka i nagle ona staje się zarośnietym kocmołuchem