Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stink

dlaczego niektóre kobiety nie golą nóg, gdy są w związku...

Polecane posty

Gość _krycha
A ja mam super, własy na nogach są jasne i słabiutkie więc nie mam czego golić:)

a nie słyszaleś o tym ze facet to takie stworzonko z zarostem na twarzy ? nie goli nóg :) każdy goli to co musi :)

Gość _krycha
*włosy

Dla pewności się spytałem - na kafe nigdy nic nie wiadomo ...

Gość no to kasujemy
mi wystarcza 2 razy w tyg depilacja depilatorem, gdyby mi nie wystarczala to depilowalabym cześciej, bo dla mnie to nie jest KOSMETYKA I UPIEKSZANIE . Oczywiście nie zawsze mam idealnie gladkie nogi-czasem cosik wpadnie i są truszke szorstkie ale to nie zmienia faktu że o siebie nie dbam.druga strona medalu jest taka że gdybym się nie lenila to byloby okay, bo to że "coś wpadło" to takie wytłumaczenie. Każdy, nawet zapracowany człowiek znajdzie 10 minut zeby się wydepilować-tyle że nie wszyscy uważają to z konieczność. Cóż czesanie się to może nie higiena, więc poczesze się jutro...albo za dwa dni

Gość nie jest dobry
Arrakis a gdzie jest powiedziane że ktoś cokolwiek MUSI golić? Goli dlatego że chce ale jest dużo facetów z zarostem i dużo kobiet z nieogolonymi włosami. Czy faceci z brodą są odbierani jako niedbający o higienę kocmołuchy? To jest ich wybór co golą i kiedy i tyle.

No muszę przyznać, że mojej też zdarza się nie ogolić a w zimie to już szczególnie-wkurza to bardzo bo ja twarz golę codziennie (moja Pani nie lubi zarostu) i nie narzekam, że mi się nie chce!! Wkurza to, że chodzą na łatwiznę a teraz to okres \"robaczków\" na nogach

Gość a co ma golenie do higieny
no jak się nie będziesz czesać i myć włosów to zrobi Ci się kołtun i będziesz musiała ściąć włosy...to jest higiena ale to czy robisz sobie fryzurki, nakładasz odżywki i chodzi do fryzjera do higieny nie należy, nie przekonasz mnie.... "Każdy, nawet zapracowany człowiek znajdzie 10 minut zeby się wydepilować"- śmieszne:D znak naszych czasów normalnie, priorytety w życiu, nie ma co ja też o siebie dbam, w miarę możliwości golę się i robię co w mojej mocy żeby wyglądać dobrze - ale tylko w miarę możliwości, są w życiu ważniejsze sprawy

czepiasz się słówek? ok goli co chce i uważa za stosowne jeżeli kobieta nie ma ochoty golić nóg , a facet brody to ich sprawa ale ja napisałam poprzednio jak rozumiem ten temat -śliczna panna staje się w stałym związku zanidbana kurą i tyle nie chciałabym byc z facetem ,który sięnie myje po ślubie i tak postrzegam innych mam byc taka jak byłam -zadbana łóżka

Wkurza to, że chodzą na łatwiznę a teraz to okres \"robaczków\" na nogach... fakt :)

Gość Rado
Proponuję troszkę tolerancji:P w jedną i druga strone :P

kuźwa...wykosowałm połowę :)\\miałam napisać ,że nie czułabym sie dobrze idąc z zarośniętymi nogami do wspólnego łóżka :)

Gość evvela
Też mi się czasem nie chciało, wkurzała mnie ta szczecina po jednym dniu więc zainwestowałam w laser. Na razie jestem po dwóch zabiegach na łydki. Z łydkami mam już spokój, nic nie odrasta. W grudniu idę na laser na bikini i pachy. Wąsik sobie zostawię a co....w końcu muszę coś sobie podkecać jak oglądam seriale.... ....z tym wąsem to żart oczywiście....

Może ona chce Cię sprawdzić czy na prawdę potrafisz zakceptowac to co się dzieje z jej ciałem ?? A co będzie gdy pewnego dnia zrobi jej się wielka zmarcha ?? Założysz topik \"dlaczego niektóre kobiety nie robią sobie botoksu, gdy są w związku...\" ?? bo bedziesz uważał, że to kanon higieny i kobiecego piekna ??

Ja moją akceptuję, ale twardo zwracam jej uwagę!! Po to jesteśmy w związku żebym ja jej to powiedział. Lepiej ja niż ktoś obcy!! Teraz w zimie się zacznie i będą nas drapać :-) buuuuhahahaaaa

Gość gość
Akurat jednego nie kumam - dlaczego w zime niektore drapia, latem nie:o Lezy mi maszynka przy wannie caly rok, a nie tylko latem i jak sie kapie to biore ja i macham tu i owdzie juz intuicyjnie bardziej niz z przymusu. Tylko bobra mi sie czasem dokladnie golic nie chce, bo swedzi mnie cipsko potem przeokrutnie:o

I tak kocmołuch z Ciebie Pozdro. Tok rozumowania Kafe jest taki: Nie depilujesz \"bobra\" = nie dbasz o hignienę = chodzisz brudna = śmierdzisz = kocmołuch :classic_cool:

Gość gość
I zajebiscie sie z tym czuje;)

M oja droga pozdro drapią odrosty, kiedy kobiety nie golą a w zimie to zjawisko jest nagminne u kobiet-nie mówie, że wszystkie nie golą na zimę, ponieważ tak nie jest, ale niestety większość kobiet w zimie sobie odpuszcza, lub goli się rzadziej jak moja

I normalnie żyjesz - funkcjonujesz - cieszysz się ?? niemożliwe - przecież odrosty pod pachami, na nogach lub Bóg wie gdzie jeszcze to dla dorosłego faceta koniec świata - rozpacz - potrzeba szukania odpowiedzi na pytanie - DLACZEGO ??

W domyśle mam oczywiście na uwadze Twojego partnera ...

Gość gość
Czasami rozmyslam i sie troche jednak przejmuje wlosami w rowie. Raz sie nawet zdarzylo, ze nie moglam przez to spac w nocy i musialam zazyc relanium, ale to byl sporadyczny przypadek;)

Gość no to kasujemy
nie, no oczywiście że są w życiu ważniejsze rzeczy i to nie jest priorytet. Ja pracuję jak każdy.Oprócz tego dbam o dom, męża, dzieci, ale mam czas na siłownię trzy razy w tygodniu, raz na tydzien basen(to już z mężem), raz na pięć tygodni na fryzjera.Na zabawę z dziecmi. A poza tym czasem też przynoszę pracę do domu a mimo wszystko potrafię znależć 10 minut na to żeby się wydepilować. Pewnie, że są ważniejsze rzeczy, ale myśląc takim torem to zdrowie jest naważniejsz-olejmy wszystko inne.

Gość brudna szyjka
Kobiety na zimę zapuszczają futerka, to normalne zjawisko przyrodnicze, misie idą spać, zajączki stają się białe, ptaszki mają więcej puszku, a panie, które mają delikatną skórkę starają się jakoś ogrzać dodatkowo. A golenie bobra to już nieprzyzwoitość, to wbrew naturze!!!

To już chyba naukowo udowodnione że rozsądek i rozum kobiety działają w sprzeczności ze sobą ... jak Windows

zapomnialem, ze temat mozna rozszerzyc do bobrowania ;) chyba wszystko mozna wrzcic do jednego wora - tylko prosze, nie porownujcie bobrowania do golenia jajek :classic_cool: