Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stink

dlaczego niektóre kobiety nie golą nóg, gdy są w związku...

Polecane posty

Gość dlaczego.........
??????

wydaje mi sie, ze wystarczajaco, by spokojnie bez stresu poczekac na Twoja riposte... chyba do tego zmierzasz?

Gość dlaczego.........
dlaczego bobrowanie rozni sie od golenia jajek?

Jej forma zależeć będzie od odpowiedzi na Twoje pytanie - za mało nam o o sobie powiedziałeś oraz o sytuacji w której znalazłeś się ze swoją kobietą. Odpowiedź na Twoje pytanie zależy od wielu rzeczy i nie może zamknąc się prosto w kilku słowach - zrozumienie tej sytacji przez nas wymaga podania kilku istotnych szczegółów . 1)Wiek 2)Forma przebywania (wspolne mieszkanie, sporadycznie, odzielnie ale często) 3)Uarunkowania Twojej partnerki o których nie do końca możesz wiedzieć (delikatnośc skóry, gospodarka chormonalna jej ciała itp) 4)Tryb życia (zapracowana, studentka) 5)Charakter. Poza tym nie ma dwóch takich samych kobiet a próba ich klasyfikowania lub grupowania to błąd. Do każdej należy mieć indywidualne podejście bo każda jest na sówj sposób niepowtarzalna. Wiesz do czego zmierzam ??

nie sądziłam że można aż tak debatować na temat.....depilacji nóg. stic..... albo masz błędne pojęcie o kobietach....albo trafiasz na niewłaściwe :)

Trafiałem na różne - jeśli miałbym niewłaściwie to pewnie z czasem zrewidowałbym swoje poglady. Swoją drogą jeśli uważałbym, że temat kótry dotyczy kobiety jest prosty byłoby to swego rodzaju lekceważeniem was i waszych problemów.

nie pobieralem probek skory i nie dawalem ich do badania do obwoznego lab. avonu. wiem tylko tyle, nie widzielismy sie przez tydzien, czasami 3 i w momencie, gdy przychodzil upragniony piatek/sobota, reka wedrowala wzdluz traktu niczym po \'bie(r)zni\' czulem lekki niesmak, ktory oczywiscie sygnalizowalem obracajac to w zart. jestem wyrozumialy, ale w zwiazkach na odleglosc niektore sprawy przybieraja inny wymiar, ze tak sie wyraze ;)

To widać, że nie pomyślałeś o tym, że może mieć problemy ze skórą i po prostu wstydzi się Ci o tym powiedzieć ... kobiety mają tyle skretów, o których nie chcą albo wstydzą sie mówić bo obją się utraty synonimu piękna i idealności. Jesli chcesz ocieniac innych przypatrz się najpierw sobie. Byś może ona \"w żartach\" nie zwróciła Ci na coś uwagi bo kobiety, kótre kochają i ufają są bezgranicznie bezinteresowne. Maó co wtedy im przeszkadza ...

wierz mi, ze bylismy ze soba tyle czasu - zanim zwiazek zrobil sie odleglosciowy - ze o takich sprawach na pewno by mi powiedziala i dla mnie nie stanowiloby to najmniejszego problemu. wydaje mi sie, ze temat ten krazy wokol tematu \'rutyna\'. jesli jestes z partnerka przez dluzszy okres, pewne zabiegi upiekszajace zarowno po stronie damskiej, jak i po meskiej ulegaja zatarciu - a wymowka jest: \'znamy sie dlugo, nie musze\'... know what i mean?

Gość I kow what you mean stink
ale wiedz tez, ze sa pewne grupy kobiet, ktore zawsze beda piekne, pachnace, zadbane i nie wazne czy maja chlopaka, meza, kochanka, czy nikogo :) sa to rozne grupy - ja naleze do jednej z nich poniewaz jestem kosmetyczka i moja praca, zamilowanie do niej, osobiste predyspozycje nie pozwolily by mi na "odpuszczenie sobie" w pewnych kwestiach :D Mysle (wiem), ze takich kobiet jak ja jest wiele i rutyna nie ma tu nic do tego jak wygladamy :) wygladamy tak dla naszych mezczyzn ale przede wszystkim dla siebie :) ps. ale esej napisalam :P

Po stronie damskiej, po stronie męskiej - po części można nazwać to rutyną po częsci wyrozumiałością. Doceniałbym fakt że przynajmniej jest nieskrępowana a jeśli już na prawdę miałbyś zastrzerzenia do gładkości polecam po przyjeździe wspolną relaksacyjną kąpiel i ogolenie jej tych nóg. Swoją drogą forma ich dotykania może nie mieć dla niej aż tak wielkiego znaczenia jak sam fakt że to robisz. To durnie zabrzmi ale kiedyś byłem z dziewczyną, która prosiła mnie wielokrotnie o to abym sprawdził czy nie ma jakiegoś syfa na plecach :O generalnie nie miała bo odwiedzała kosmetyczkę czy robiła inne jakieś magiczne sztuczki. W końcu nie wytrzymałem i zapytałem się czemu tak bardzo chce abym oglądał jej plecy jeśli nic na nich nie ma. Przyznała mi się że bardzo lubi kiedy dotykam je w ten sposób - i weź tu zrozum kobiety :classic_cool:

Gość gość
Przeciez tu sa 2 glowne aspekty. Aspekt pierwszy - gdy kobieta dba o siebie, bo ma taki nawyk, tak ja wychowano, tak lubi, dobrze sie czuje, gdy ladnie wyglada WSZEDZIE, to bedzie regularnie sie depilowac. Aspekt drugi - gdy kobieta uwaza, ze jej dobry wyglad ma za zadanie zwalbic samca, a gdy ten juz wpadnie w jej siec, uwaza ze moze zaprzestac takich takich form dbalosci o wyglad jak depilacja - taka kobieta po dluzszym czasie bycia w zwiazku staje sie kocmoluchem. Ot i cala filozofia w tym temacie. Ty Stink trafiles na ten drugi rodzaj kobiet. Ciesz sie, ze tylko o depilacji zapomina, bo zdarzaja sie kobiety, ktore z czasem zapominaja tez o elementarnej higienie;)

niech nas Bog uchroni od takich czortow, co nie stosuja sie do regulaminu higienicznego - nie smaczne....

rozmawialem z kolezanka i podziela (nie)stety moje zdanie :classic_cool:

Gość ara
a ja powiem tak, podejrzewam ze Ona goli nogi przed waszym spotkaniem tylko ma bardzo mocne włoski i po kilku godzinach (podróż) sa one wyczuwalne, przewaznie tak mocne włosy maja brunetki.

nie brunetka byla - byly wyczuwalne... az za bardzo, ale dziekuje ;)

Gość wylizywacz
a ja uwielbiam mocno zarośnięte nóżki u kobiet. Latem gdy taką zobaczę np. na ulicy to dyskretnie idę za nią i podniecam się tym widokiek, potem w domu walę sobie konia i wyobrażam że liże je. Gdybym miał taką kobietę to często goliłbym jej te nóżki po to aby były jeszcze bardziej kosmate. Gdy to piszę już mi stoi i myślę że wielu z facetów podobnie jak ja jest wielbiecielami takich kudłatek. Miłego walenia konia.

Gość i love you ABB
dlatego ja chodze na woskowanie do kosmetyczki, nogi, cipka i okolice i mam spokoj na 3 tygodnie. kiedy golilam maszynka ale zeby sie ogolic na gladko zeby nie nie klulo zajmuje duzo czasu a jak wracalam do domu wieczorem pozajeciach na uczelni i pracy to nie mialam sily zeby jeszcze sie wyginac i golic:O i wtedy czesto mialam wloski. teraz to inne zycie;)

Gość wylizywacz
Jeszcze na temat mocno owłosionych kobiet. Lubię też takie z gęstwiną wokół odbytu z dżunglą na cipie i z obfitymi kępami pod pachami. Wszystkie te miejsca zalałbym spermą i potem z przyjemnością wylizywał. Ona w tym czasie ssałaby mim kutasa a ja w podziękowaniu całowałbym, lizał i obwachiwał jej stopki. W trakcie tego pisania brandzlowałem się a teraz kończę i idę się zlać do kibla.Fetyszyści, odezwijcie się. Zrobimy sobie przyjemność taką korespondencją, tak myślę.

Gość nie rozumiem tylko
co ma golenie nog do higieny :D TZn jakbym tylko golila a nie kapala sie to dobrze? Czy to na zasadzie zeskrobywania brudu ma dzialac? Jako substytut? To ja juz wole wode i mydlo :P

Gość wylizywacz
Widzę, że patrzysz mój drogi na moje włochate nogi i zapewne masz ochotę wypieścić mi każdą stopę. Owszem, możesz, lecz wpierw musisz porzadnie obskoczyć mą dupę a kiedy ci dobrze stanie od razu zaczniemy ruchanie! Przedtem chciałabym zobaczyć jaki duży jest twój chuj jeśli tak, to sie rozkraczę a ty wtedy ruszaj w bój. Ale masz wielkiego chuja aż trzydzieści, świetnie, więc chetnie wezmę się za zbója obrobię, jak tylko chcesz!!!

Gość a moj chłopak
mi powiedzial ze jemu by sie nie chciało golic takiej powierzchni;) i ja nie gole zbyt czesto a jemu to nie przeszkadza:) a higiena jest oK:O

Gość Antygargamel
Bo lepiej nawet jak kobieta ma bardzo silny zarost na nogach, rękach i nie tylko tam, niż jak się męczy, a po co regulować brwi, lepsze są naturalne brwi, nawet gęste i zrośnięte, regulacja brwi to ich niszczenie, kobiety z wyrżniętymi brwiami wyglądają jak trędowate, bo trąd tak depiluje brwi, że nawet ślad po nich nie zostaje, więc lepiej, jak kobieta ma naturalne i normalne brwi niż upodabnia się do chorych na trąd.