Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłam żoną

Rozwód

Polecane posty

Gość byłam żoną

W jakim wieku jesteście drogie rozwódki. Z jakiego powodu się rozwiodłyście. Jak to przeżyłyście. itp.

Gość sesiiil
30 lat, od roku rozwodka:)

Gość byłam żoną
jak sobie z tym poradziłaś. Ja mam 33 lata i nie wiem jak dalej żyć

Gość sesiiil
zalezy jaki byl powod waszego rozwodu, ja akurat ciesze sie ze tak sie stalo, moje malzenstwo bylo totalnym nieporozumieniem, nie przecze ze bylo mi ciezko, ale szybko wyrwalam sie z tego letargu a Ty ile jestes po rozowdzie? i jaki byl powod, oczywiscie nie chcesz nie odpowiadaj, i skad jestes?

Gość byłam żoną
najgorsze jest to że ja mojego byłego nadal kocham. to on odszedł

Gość sesiiil
długo po rozowdzie jestes?

Gość Nie dawałas często
to odszedł, ja jestem w związku z mężczyzną który właśnie odszedł od żony i dziecka, wybrał mnie, i nie żal mi jej ze nadal chce z nim byc i ze go kocha, miała pecha.

Gość byłam żoną
Sesill- to dopiero parę miesięcy. byliśmy małżeństwem 6 lat mamy 1,5 roczee dziecko. ale całe nasze wspólne życie od początku się nie układało. a życie seksualne było pod psem to główny powód naszego rozstania

Gość byłam żoną
Nie dawałas często - to on nie chciał sie ze mną kochać. ja bym chciała i codziennie

Gość Nie dawałas często
A to świnia on był, żartowałam z tym nie dawaniem :)

Gość sesiiil
ja tez bylam 6 lat po slubie, a w sumie ostetnie 3 to koszmar, i mam 3 letnie dziecko

Gość byłam żoną
jak sobie zradzicie w życiu.

Gość sesiiil
dla mnie rozowd to najlepsze wyjscie z sytuacji, nie mecze sie juz, jest mi oki, czasem tak sie zycie uklada niestety, teraz kogos poznałam, mam nadzieje ze to juz to, pewnie i TY pozbierasz sie i ulozysz jakos to nasze marne zycie na nowo, tylko wiary w siebie wiecej:)

Gość byłam żoną
Widzisz on był moją największą miłością, miałam przed nim innych. dla niego zerwałam zaręczyny, całe życie podpożądkowałam jemu i taką mam zapłatę. że jemu poprostu przeszło.

Gość sesiiil
byłam żoną- jestem w o tyle lepszej sytuacji od Ciebie, ze to ja odeszłam, przypuszczam ze gdyby to on mnie zostawil, byłoby mi postokroc cieżej, odwazyłam sie zrobic ten krok i ciesze sie ze mi sie udało...

Gość sesiiil
widocznie nie byl Ciebie wart, musisz sobie to uzmysłowic, wiem ze jest ciezko, i pewnie dlugo jeszcze bedzie, tym bardziej ze go kochasz, czy podal Ci powod dla ktorego odszedl?

Gość byłam żoną
ci faceci to świnie, zostawił mnie z małym dzieckiem, bez pracy (zwolniona bo urodziłam dziecko), w trudnej życiowej sytuacji.

Gość sesiiil
a skad jestes?

Gość byłam żoną
sesiiil - nie powiedział że mu przeszło, że już dłużej nie może

Gość byłam żoną
jestem z podkarpacia

Gość sesiiil
hm, widocznie meczyl sie w tym waszym zwiazku i cokolwiek bys zrobila i tak nic by z tego nie wyszlo, nie zadreczaj sie, nie powiem ze faceci tacy sa, bo sa rozni, nie ma co wszystkich wrzucac do jednego wora, przykro mi ze tak sie stalo, ale moze tak mialo byc, a Ty zapewne jestes silną kobietą, wstan, otrząsnij sie i idz do przodu, nie ogladaj sie, nie rozpamietuj..masz przed soba zycie, dziecko..dziecko ktore Cie potrzebuje... walcz o siebie i swoje zycie...nie on..trudno moze bedzie ktos inny...

Gość byłam żoną
najgorsze jest to, że wszystko to spadło na mnie jak grom z jasnego nieba, nie spodziewałam się tego wszystkiego

Gość sesiiil
nie spodziewalas sie, ale czulas ze cos jest nie tak..napewno to czułas

Gość byłam żoną
no pewnie, pisałam że od początku małżeństwa było nie tak, myślałam, że jak będzie dziecko to się między mani ułoży, a tu odwrotnie.

Gość sesiiil
kochana pomysl, jakie byloby to wasze przyszle zycie, jakby wygladalo z czlowiekiem ktory pewnie nic juz do Ciebie nie czul bo "mu przeszlo", chcialabys tak wegetowac z kims na sile??? jestes mloda, napewno znjadziesz kogos, dla kogo bedziesz wazna,,najwazniejsza..zobaczysz

Gość sesiiil
widzisz, wbrew pozorom, dziecko nie załatwia wszystkich problemow, czasem jest tak ze cementuje zwiazaek a czasem zupelnie odwrotnie, szkoda teraz tylko maluszka...

Gość byłam żoną
może. Wybacz ale teraz muszę zmykać. idę po dziecko do żłobka. Jeśli chciałabyś jeszcze ze mną pogadać będę tu ok. 21 bo jako samotna mama muszę sie zajmować dzieckiem. będę miec dopiero czas jak uśnie.

Gość sesiiil
ja bede dopiero jutro, bo pisze z pracy..trzymaj sie cieplo, jak bedziesz mogla zajzyj tu jutro , pozdrawiam

Gość byłam żoną
sesiiil - dzięki za wsparcie mam nadzieję ze jeszcze pogadamy