Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapamiętam sobie

Moja dziewczyna ośmieszyła mnie przy kumplach

Polecane posty

Gość zapamiętam sobie

dwa piwka i wielka gieroj się zrobiła.... ale tak się zemszcze, że się w papcie niezmieści...

Gość nigdy nie daj sobie
wiadomo pojedz jej coś o wygląd...na to nigdy nie mają argumentów i to je najbardziej boli...

Gość Wiedźma ple ple
To straszne że Cię ośmieszyła, moja rada: powieś się, będzie o jednego palanta mniej!

To co piszesz jest paskudne!Jesli byla az tak zla to trzeba to inaczej rozwiazac,a nie dopalac jej na tle wygladu.Wtedy se pomysli,ze nigdy Ci sie nie podobala.

A przemyśl sobie to co powiedziała przy kumplach, może miała rację, a pozatym należysz do pewnego typu mężczynz: mężczyzn typu małe dzieci, czyli małe ch..e, małe jaja i małe mózgi.

Gość zapamiętam sobie
czyła przewage bo nie mogłem się obronić...miała zajebistą satysfakcje, że ma przewage....ale ja mam czas, poczekam sobie.....nawet jeśli to będzie koniec związku to trudno....Zemsta jest słodka.. kto twierdzi inaczej nigdy się nie zemścił...

A po cholere sie mscic?!To takie dziecinne! Sprawiedliwosc wymierza Ktos inny!

Gość zapamiętam sobie1
jakich bogów:o wierze w Jedynego a ten akurat przepełniony jest miłosierdziem:P

Gość nbbv
mam inny pomysł ..Jak bedziesz już dochodzil w jej ustach to nie mów jej kiedy ..To powinnp być zaskoczenie..

Gość głupoty gadacie
zemsta ma słodki smak i najlepiej smakuje na zimno............:-D też sie zemściłam kiedyś na moim facecie i do dzisiaj się tym rozkoszuje na samo wspomnienie...:-D do dzieła!

Gość zapamiętam sobie
pfff możecie pluć jadem.... i tak przyleci tu z rykiem na kafe....

Gość sory ale tutaj trąci wielką
miłością:O Wiesz, co sądzę? Że jesteś żałosny:o Umaiwasz się z jakąs laską chamską i beznadziejną suką, żeby tylko poruchać:o Jak masz satysfakcję, ze jej dogryziesz, to gratuluję ciekawego życia, szczerego i udanego związku, oraz szacunku do samego siebie:o🖐️

Gość no powiedz lepiej
co ci zrobila takiego, ze cie osmieszyla przy kumplach hehe.

Gość dzieci dzieci dzieci...
Wbrew temu, co sądzą dzieciaki intymność w związku nie polega na pokazywaniu komuś gołej dupy:o Polega na tym, ze jedna osoba wie o drugiej to, czego nie wie nikt inny, oraz na tym, że to, co dzieje się między dwójką ludzi pozostaje tylko między nimi. Jeżeli twoja dziewczyna ma przyjemnośc z ośmieszania cię, to jest idiotką, ma cie gdzieś, jest niekulturalna, niemiła, dziecinna i niewychowana. Oczywiście każdy mądry się domyśli, dlaczego upadłeś tak nisko, zeby zadawać się z takimi prymitywami... Tylko pomyśl, czy tez chcesz taki być.