Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shiva24

Odstawilam pigulki i staram sie o dziecko, kto jeszcze?

Polecane posty

Gość kropka nie nad i
o rany---> kiedy chciałabys mieć,jakie jest teraz twoje położenie?

Nie wiem, kiedy chciałabym mieć :-) Warunki mam bardzo dobre (praca, mieszkanie, przyszłe babcie...) i odstawiłam tabsy półtora miesiąca temu z myślą \"jak będzie, to będzie, jak nie, to nie\". I chciałabym, i boję się... To takie trochę egoistyczne podejście - Ty możesz bać się o studia i ja to rozumiem... Ja studia mam już za sobą od pewnego czasu, stabilna sytuacja... Ale ten lęk gdzies tam we mnie siedzi... Pozdrawiam Wahające Się. :-) 🌼

bloomoo ja wlasnie mam podobny problem ostatnio jak mialalam 14-15dzien cyklu przyplatala sie ta okropna grzybica i musielismy zaniechac prob, w zeszlym cyklu bralam, w polowie zaczelam brac antybiotyk, bo bylam chora wiec znowu, prob bylo niewiele teraz czuje, ze dostane miesiaczke wiec znowu nic ale jestem dobrej mysli! milego wieczoru dziewczyny 🌻 pa

Gość odswiezanie

Witam widze, ze nikogo nie ma ale napisze kilka slow, dzis zrobilam test i wyszedl negatywnie, nie jestem w ciazy, nie mam miesiaczki, bola mnie piersi i czuje sie ogolnie fatalnie, a jeszcze rano mialam taki dobry humor