Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lumisia

Zerwane zaręczyny

Polecane posty

Gość Lumisia

Jak wyżej w temacie,zdarzyło się komuś zerwać zaręczyny???

Gość po to sa zaręzcyny
żeby można było jeszce je zerwać jeżeli jest cos nie tak.?to jest czas na poważne pzremyślenia a nie decyzja że już musi byc ślub.

Gość Lumisia
Szczerze mam kryzys teraz i myśle na zerwaniem,ale nie wiem czy to jest dobry pomysł,bo moge potem żalować-nie pierścionka,tylko samych oświadczyn :/

zapytam .... co sie wydazylo? rozumiem, ze takiej decyzji nie podejmuje sie pochopnie i nie rzuca pierscionkiem pod nogi narzeczonemu a wlasnie nalezy to przemyslec i najlepiej poradzic sie kogos. powody moga byc rozne, czasem mniej czasem bardziej powazne. moze ktoras z forumowiczek pomoze ci spojrzec na to swiezym okiem? trzymaj sie cieplo i nie rob nic pochopnie.

Gość Aga B.
Ja na 3 mies. przed slubem zerwałam z narzeczonym... Miałam miec ślub 9 czerwca 2001 roku... wszytsko mieliśmy, ja nawet kieckę.... Ale ... zakochałam sie w kimś innym i po prawie 6 latach się roztslismy... teraz już jestem mężatka, ale też nie z tym, dla którego uciekłam ;) Jak masz wątpliwości, to dobrze to przemyśl!!!

Gość Lumisia
Pokłociliśmy się ostro,on porzebuje czasu by przemysleć,niby mnie ejszcze kocha,ale ja trace powoli nadzieje,bo nawet się ze mną zobaczyć nie chce :(

haha u mnie jeszcze nie zdązylo dojsc do zaręczyn a już zerwalismy ;) ale to chyba lepiej, bnie chcialabym by byl dzisiaj moim mężem ;)

każdy związek przechodzi kryzysy, nawet ten w którym padły zobowiązania na przyszłść. zareczyny to czas podjęcia ostatecznej decyzji na tak lub nie.

Gość jeśli nie jesteś pewna czy
cię kocha to powinnaś się bardzo poważnie zastanowić i wstrzymać z jakimikolwiek poważniejszymi decyzjami. Po ślubie, taka osoba, która Cię nie kocha będzie cię tylko poniżać i nigdy nie będziecie szczęśliwi. WIem to nie z własnego doświadczenia ale z doświadczenia osób mi bliskich:-( To bolesna prawda.

Gość Zdradzonaaaaaaaaaaaaaaa
Taa co z tego ze byly zareczyny skor mnie zdradzil...to koniec.......

Gość gapcia_aa
tak..... 3 razy :) serio serio ale i tak w końcu skończyło się ślubem............................................................ a trzeba było zostać przy zerwaniu zaręczyn :P

Gość psomiA
LUMISIA poczekaj, po klotni..w takije sytuacji..on pewniepotrzebuje czasu..ito ze nie chce sie spotkac..to bunt, duma..albo wlasnie ten czas.. ale z pewnoscia tak nie czuje.. poczekaj..czas wszystko pokaze.. narazie nie podejmuj zadnych decyzji..niech wszyscyochlona..zajmij sie soba.. nie rozpaczaj.. wszystko sie wyjasni.,.

Gość Lumisia
Nie ma co już wyjaśniać,on mniezdradził i zostawił. :( znudziłam m usię,on mnie już nie kocha....zostawil mnie dal innej,to cios ponizej pasa.Choć już troszke minelo,mam nadal zadre na sercu,bo 5 lat nie da się szapomnieć od tak :(

Gość Lumisia
Nie ma co już wyjaśniać,on mnie zdradził i zostawił. :( Znudziłam mu się,on mnie już nie kocha....zostawil mnie dla innej,to cios ponizej pasa.Choć już troszke minelo,mam nadal zadre na sercu,bo 5 lat nie da się zapomnieć od tak :(

Jeśli facet cie zdradził to zerwij z nim zaręczyny. jak zrobił to raz to może zrobić i drugi...

Gość Lumisia
NIE JESTEMY JUZ ZE SOBĄ....ON MNIE ZDRADZIL I ZOSTAWIL..TO JEST JUZ SKONCZONE :(