Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blam blam blam

pytanie odnośnie

Polecane posty

Gość blam blam blam

Mam pytanie techniczne odnośnie biegania. Zamierzam od soboty zacząć biegać. Czy ktoś z was biega? Gdzie biegacie i w czym o tej porze roku? i rano czy wieczorem? Ja mieszkam pod miastem i mam chodnik, ale ponoć po utwardzanych nawierzniach nie powinno się biegać. Dookoła mam też pola i lasy (ale las jest dość daleko). Czy można biegać po polnej drodze? aha, i jak reagują na was ludzie bo ja się trochę przejmuję tych dziwnych spojrzeń :o a moze olać gapiących się ludzi?

Gość blam blam blam
nikt tu nie biega??

skoro masz mozliwosc to po polnych drogach, a jak sie boisz, ze ktos Cie zobaczy to w ogole nie zaczynaj :O

Gość blam blam blam
nie że się boję ale jestem w tym miejscu prekursorem biegania.. :o i mam lekkie opory, które mam nadzieję miną

🖐️ Biegaj jak masz możliwość w parku, nie zapomnij zrobić rozgrzewki, w miękkim obuwiu, po miękkim tartanie, żużlu, ściółce. Lekkie przewiewne bawełniane spodnie dresowe, ew. getry, bluza z kapturem, pod spodem bluzka z długim rękawem, który można podciągnąć i koniecznie coś zasłaniającego twarz (zimne powietrze i elegancka angina)apaszkę czy coś, i opaskę na uszy. Ja tam wolę po południu i walą mnie dziwne spojrzenia ludzi, ale ja mam park pod nosem, to i dziwna nie jestem :D

leszczor jestes, najlepiej po lesie w zimie przez zaspy :classic_cool: a nie w parku :O

Gość blam blam blam
mistral 🖐️ a może być szalik zakrywający twarz i czapka zamiast opaski? Nie mam parku w pobliżu, ale sa lasy, więc chyba tam podskoczę..:) a biegasz sama?

nie, ale jeszcze przyjdzie, tak zachecam na przyszlosc zebys sie nie zleszczyla w zime bo co nieco opadnie :P moze byc czapka i szalik, wazne zeby Ci nie zawiewalo i dobrze zakryj plecy od karku i od strony tylka bo jak nie to jeden wypad do lasu i swieta masz z glowy ;)

Gość blam blam blam
God dzięki, nie strasz mnie :P

W czapce będzie Ci za gorąco jak już z 10 minut powalczysz, jak zdejmiesz nabawisz się pięknego przeziębienia. Szalik może byc ale przy chuchaniu robi się mokry, apaszka bawełniana jest bardziej przewiewna. Możesz wziąć rękawiczki a bluza może być polarowa w zalezności od pogody. Pamiętaj, że w trakcie biegania zrobi Ci się obrzydliwie goraco i się spocisz, możesz coś wziąć \"na cebulkę\" żeby zdjąc. Biegam z ipodem :P

God Ty był kiedyś w tym parku co to ja o nim teraz, na przykład na meczu polskiej reprezentacji ? Widział kiedy ? To niech nie wypowiada się z łaski swojej o leszczurowaniu :P

amatorszczyzna powialo mloda :P czapka jest :classic_cool: trzeba sie przyzwyczaic poprostu ;)

Gość blam blam blam
chyba wezmę jednak czapkę, bo przez głowe ucieka sporo ciepła Hm, to mówisz, ze nie przejmujesz się gapiącymi się ludźmi?

Gość blam blam blam
ale rano jest dość zimno :(

Gość blam blam blam
aha, chyba że tak. A nie odpowiedziałas, czy ludzie się rzeczywiście gapią aaha, i schudłas coś? napisz jakie mięśnie Ci się poprawiły itepe--> napisz co się zmieniło pod względem wyglądowym:D

ja pisze ciagle o zimowym bieganiu, a nie teraz :O mnie na ten przyklad miesnie szyji sie bardzo poprawily, kaptury rosna elegancko :D a jak przebiegam obok jakichs ludzi to spuszczam glowe i zwalniam, a jak jestem juz obok to dre sie jak opetany i szybko uciekam, maja mnie za debila i po 2-3 tyogdniach juz nikt nie chadza tymi sciezkami gdzie mozna mnie spotkac :P

Gość blam blam blam
eeeeee God, dobry jesteś aż z krzesła spadłam ze śmiechu :D