Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ala84

po ilu tygodniach...?

Polecane posty

Jestem zakłopotana otóż zrobiłam dwa testy ciążowe i wyszły pozytywne udałam się więc do ginekologa zrobił mi usg i niestety nic nie wykryło dał natomiast skierowanie na badanie krwi itd.Wiem że to moze i zawczesnie aby usg wykazało ciąże ale mam pytanie czy to może również oznaczać ciąże pozamaciczną?czy to poprostu jeszcze zawcześnie aby usg wykazało ciąze? dodam że jeśli licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki to jestem w 33dniu ciąży.Lekarz tez tak powiedzial ze to zaledwie moze byc 4 tydzien.Prosze o odpowiedz

Spokojnie.....33 dni?To dopiero twój bobasek ma koło 2 tygodni.Lekarz może jeszcze nie widzieć.Poczekaj jeszcze troche i zrób ja Ci lekarz radzi ...test z krwi.No i GRATULACJE!!!Będziesz mamą.

Gość Hanka17
zrobilam test ciazowy wyszedl pozytywny lekarz mnie zbadal i stwierdzil ciaze powiedzial ze to 6 tydzien natomiast 5 dni temu na usg dziecka nie wykryli gdzie na dzien dzisiejszy jestem w 8 tygodniu cioazy a co gorsza poszlam dzisiaj o ginekologa ktory stwierdzil ze ciazy nie czuje ale mam mala i mieciutka macice co jest normalne tylko w ciazy no i te piersi dwa rozmiary wieksze i abrdzo bola mialam robiona morfologiew ogolna grupe krwi i wr ale nie wiem sama co myslec doradzcie cos

Gość moja siostra
tez miala tak sytuacje jak autorka:) lekarz zrobil jej usg i przestraszyl ze to pozamaciczna a okazalo sie zre to poprostu wczesna ciaza:) i komorka byla w jajowodzie po weekendzie zagniezdzila sie w macicy:) jest w ok 6 tyg poprostu za wczesnie zrobila testy tez dwa wyszly jej pozytywnie ale zaplodnienie bylo z tydzien wczesniej :)

Gość Hanka17
bardzo sie boje poniewaz jest jeszcze opcja ze poronilam mialam straszne bole brzucha tata zawiozl mnie do szpitala powiedzielismy ze jestem w ciazy a oni zrobili mi lewatywe tak bardzo sie boje nie chce stracic dziecka...:(:(mam dopiero 17 lat ale bardzo je kocham i bardzo to przezywam...moj chlopak sie zalamal nie odzywa sie do mnie juz 8 godzin bo nie ma ochoty nawet z nikim gadac...