Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedddy

kiedy po diane 35 poprawia sie cera?

Polecane posty

Gość kiedddy

dziewczyny pytanie jak w temacie. kończe pierwsze opakowanie, a cera zamiast sie poprawić pogorszyła się.czy to normalny objaw,czy któras z was tez tak miała? w ulotce napisane , że po 3-4 cyklach, cera się zaczyna poprawiać, ok rozumiem, że nie tak od razu, no ale z tym pogorszeniem to mi sie nie podoba. brałam juz kiedys te tabletki, ale wtedy nie na cerę, jakis lekarz przepisał mi je jako antykoncepcję, a jest to przecież przede wszystkim lek na trądzik no i nie moge powiedziec bo wtedy nie miałam problrmów z cerą.teraz po odstawieniu po roku dziecka od piersi cos mi się tam rozregulowało no i dostałam trądzik. dziękuję za odp.

Gość upupupup
up

Gość mi po roku

Gość kiki23
ja po 3 miesiącach juz nic nie miałam. a przed dianą strasznie obsypana twarz,

Gość klaudia_22
ja zaczynam 3 opakowanie i nie sie nie polepszyła :( Brałam juz Dinae rok temu i poprawa była po 2 opakowaniu a teraz nie ;(

Gość mmatyldaa
jeśli cera ci się nie poprawia, to znaczy, że już lepiej nie będzie, po prostu teraz ta dawka i proporcja hormonów jest dla ciebie nie odpowiednia.. a na cerę pozytywnie wpływają właściwie wszystkie pigułki anty.. kwestia indywidualnej przyswajalności i zapotrzebowania organizmu.. jeśli bierzesz pigułki dla ładnej cery, to na twoim miejscu zmieniłabym rodzaj tabletek.. a swoją drogą, to troszkę szkoda zdrowia, żeby łykać pigułki dla ładnej cery.. są mniej inwazyjne metody poprawy stanu cery.., polecam konsultacje nie z dermatologiem, a z lekarzem kosmetologiem.. efekty mogą cię zadziwić...