Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haker

prosba do pań prosze pomocy

Polecane posty

Gość haker

Drogie panie udzielajace sie na tym forum mam do was pytanie Znam dziewczyne od dawna ale ona mnie traktuje jak przyjaciela a chciałbym aby mnie traktowała jak bliszą osobe choć wyznałem jej że jestem zakochany w niej o ona mi mówi że chce być tylko moja przyjaciułką .Bardzo mnie to poruszyło a zarazem rosczarowało moge powiedzieć nawet że sie zakochałem w niej. Moze nie jestem taki piękny ale tu wyglod moze nie ma jakos do żeczy nie wiem może najważniejsze jest to co sie czyje w sercu . Proszę o pomoc was drogie internautki abyście mi pomogły w zdobyciu jej serca prosze o pomoc!!!!!!!!!

jesli chce dalej utrzymywac znajomosc to i tak dobrze, z tego co zauwazylam dziewczyny czesto torche pozno uswiadamiaja sobie ze zakochaly sie w najlepszym przyjacielu itd, ja mysle ze jak bedziesz delikatnie okazywal zainteresowanie ale sie nie narzucal to moze cos z tego bedzie....

Gość zacznij od ortografii
malo ktora dziewczyna chce miec faceta ktory wali takie byki:O

Gość no właśnie no właśnie
robisz takie byki, jak mało kto i pewnie w dodatku robisz też w majtki

Gość haker
a jeszcze chciałem zapelować do panów któży z zazdrości wypowiadją się w tym temacie i czepiają sie bzdurnych zarazem głupich błedów a to wam błedy sie nie trafiają skoro wiecie wszysko o wszystkich

Gość haker
Przepraszam panie za moje zachowanie ale nie toleruje tego iż ktoś się z kogoś wyśmiewa no ale cóż taki ten świat

Tez nie wiem co bledy ortograficzne maja wspolnego z uczuciami. Co do czekania, to nigdy nie ma sie pewnosci, ze sie doczeka, wiec ciezko tu dawac porady. Znam zarowno przyklady, ze nikt sie niczego nie doczekal, jak i takie, ze po pol roku-2latach jedna z osob nagle zapalala wielka miloscia do przyjaciela, ktory juz od dawna na to czekal:) Zycze tej drugiej opcji:)