Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraż jaa

jego byla jest poprostu smieszna

Polecane posty

Gość teraż jaa

pisze do niego od czasu do czasu,pyta co słychac?,itd.A gdy wygadal sie ze ma juz kogos innego ta zapytala sie jak sie nazywam,gdzie mieszkam,jak wygladam,,niezłe.a na koniec kazala mu dac mój numer,bo chcialaby ze mna na kawke sie umówic i pogadac.Załosne:)po co taka sie wogole odzywa

Gość iustitia999
Hyhy no jakaś dziwna :) może dalej go kocha?

Gość teraż jaa
boto dziwne jest,chyba niebardzo go kochala skoro go zdradzala,nie rozumiem takich kobiet

no jak to po co? chce zobaczyc i cie ocenic :-) moze go nadal kocha i chce ocenic \"rywalke\" :D

Gość sasi 77777
ta...... Ja z moim chłopakiem jesteśmy ze soba 5 lat a jego "była" do tej pory wysyła mu smsy, że go kocha, że żałuje, albo innym razem ,że go NIENAWIDZI A załączę, że poznaliśmy się jak oni już nie byli "razem". To dopiero jazda!!!

Gość vgevv
chce coś pokazać, np że jest taka szlachetna, dobra, dobrze wam życzy... a ja się kiedyś umówiłam z byłą mojego faceta i dobrze się nam gadało, dotąd w rozmowach jeśli to słuszne moim zdaniem, to biorę jej stronę (ale na szczęście mieszkamy po dwóch stronach Polski a oni, mój facet i wspomniana była nienawidzą się więc nie mam powodu do niepokoju)

Droga teraz ja Sprawa z pozoru wydaje się śmieszna, w rzeczywistości ma bardzo głębokie podłoże natury intymnej. Skoro była partnerka usiłuje dowiedzieć się jak najwięcej o Tobie, zachodzi możliwośc,że interesuje sie Tobą jak potencjalnym obiektem seksualnym, co tłumaczy trochę jej rozstanie z Twoim obecnym partnerem, może jest po prostu biseksualna. Istnieje taka możliwość, że to Twój chłopak inspiruje całe to zamieszanie aby ułożyć sobie współzycie z wami dwiema jednocześnie w łóżku. Aby się przekonać musisz ją zaprosic na kolację i zaspokoic oralnie a potem uczynić to samo ze swoim partnerem. Tylko taka konfrontacja może dac Ci pełen obraz sytuacji. Powodzenia Redakcja

Gość hehehhe ja jestem ze
swoim chłopakiem juz mozna powiedziez ze 3 lata i wiecie co...jego była dziewczyna (która ma meża-nie układa jej sie z nim, pobrali sie bo wpadli, i ma tez dziecko) niedawno temu zdobyła mój numer i zadzwoniła z zatrzezonego do mnie...z wyzywała mnie i powiedziała ze mnie zajeb...... niestety nie udała sie jej mnie zastraszyc, poznałam ja po głosie. trzeba byc marginesem społecznym chyba zeby tak sie zachowywac ale no cóż.... kiedys tak ze 2 lata temu tez zdobyła sie na ten chwyt.... rece opdaja ze saq takie głupie i niedorozwiniete dziewczyny.....

Gość vgevv
dział porad, moje wyrazy uznania! ;DDDDDDDDDDDDD

Gość malenka d
Mam podobny problem.pisze do niego smsy na poziomi 15 -latki (29 lat), dwa razy wyskoczyla do mnie z pazurami no i... jeszcze wymysliła żałosną historię,że mój facet jest ojcem jej jednego dziecka (ma dwojkę).Na szczescie jego ojcostwo wyklucza juz grupa krwi ale nie moge pojac jak mozna byc tak pozbawionym godnosci. Kiedy on powiedział jej ze ma grupe krwi ktora to wylkuzca strasznie sie zbulwersowala, powiedziała ze nie jest dziwka, ze wie z kim ma dziecko, dzien pozniej zadzwonila ze nie wie juz jak to jest bo kazdy mowi jej co innego.Tak sie przyznać do wlasnej glupoty...Ale przez ta historie nie jestem juz o nia zazdrosna, on sam mowi ze jest dziwka i ze sie wstydzi ze kiedys z nia byl...