Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***************

zanim zaczniesz się bać przeczytaj!!!

Polecane posty

Gość ***************

Chce podzielić się z Wami swoimi spostrzeżeniami na temat odwiedzin na forum dziewczyn ktore boja sie ciazy lub przyjmowaly środki antykoncepcji doraźnej (postinor, escapelle). Sama doświadczyłam tego, że forum rzdko pomaga! Mnie zestresowało jeszcze bardziej. Czytałam mnóstwo wypowiedzi na temat tych tabletek i objawów ciąży i to, że chciało mi się spać, podniosła mi się temperatura o jedną kreskę czy to, że musiałam iść do łazeinki było objawami ciąży. A przecież każda z nas jes inna! Więc kiedy się boisz, że jesteś w ciąży najpierw zrób test a później odwiedź lekarza! I nie przejmuj się tym, że u innej kobiety to wyglądalo inaczej. Pozdrawiam i głowa do góry kochne moje!

Gość hviss
Dokładnie :-) Też dziś przenonałam się wreszcie, że nie jestem w ciąży, po paru dniach paranoi. Początkowo po prostu taka myśl przemknęła mi przez głowę, bo mimo, że zabezpieczaliśmy się z moim mężczyzną to trochę nas w pewnym momencie poniosło, ale nadal bezpiecznie (przerywany+dni niepłodne). Żeby się upewnić weszłam na to forum, i tu dopiero zaczęło się schizowanie... Najgorsze, że niemal wszystkie objawy ciąży są takie same, jak zblizającego się okresu, a ja je wszystkie miałam :-) Nie warto się stresować, ja około południa zrobiłam test (neg.), a wieczorem dostałam okres. Czasem po prostu warto powiedzieć sobie, że będzie dobrze, i dodatkowo po prostu się w tym upewnić testem :-)