Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowa internetowiczka

Gdzie ja jestem?

Polecane posty

Dzisiaj zalozylam sobie internet. Chce przez internet porozmawiac z ludzmi. Czy tutaj mozna? Dobrze trafilam? Jestem blondynka 167cm i waze 54kg. Mam dlugie wlosy i mam biust 75B. Porozmawiam z fajnymi ludzmi. Prosze do mnie pisac na prywatnie.

Gość *szara ćma*
:D:D:D Dobrze trafiłaś:classic_cool:

Gość prywatnie a jak
to ja prywatnie napisze: spadaj :P

Gość takie życie
uciekaj poki czas i pora bo poznasz stanczyka i Tomka i .... Ehh.... uciekaj :D

Normalnie ktos moze porozmawiac? Najlepiej jak napiszecie do mnie w nowym okienku, zeby mozna bylo na zywo pisac. Interesuje sie sportem, chodze na basen i lubie grac w siatkowke. Lubie przystoinych mezczyzn, kulturalnych i z poczuciem humoru. Podoba mi sie bardzo internet i wciagnie mnie jak nic. buziak i czekam.

Gość *szara ćma*
W jakim nowym okienku? Co Ty gadasz, to jest forum, tu się normalnie nie gada:O A jak liczysz na facetów, to polecam czat:O

Gość takie życie
widze że jesteś kompletnie zielona :D to jest forum a nie czat :P

Gość o jakie nowe okienko
Ci chodzi??

Gość takie życie
hahaha :D dobre to już wiem po co te wymiary podawałaś :D naiwna :D

Gość ha ha hi hi

Czym sie rozni forum od czata? Pewnie pytanie glupie ale ja nie wiem. Tutaj nie mozna porozmawiac na okienku nowym? Ja nie umie otworzyc, a widzialam ze kolezanka weszla na podobna strone i sie jej otwieralo nowe okienko i normlanie na zywo pisala. Jak to zrobic?

Gość *szara ćma*
http://czat.onet.pl/ tu masz czat, sobie zobacz. Teraz jesteś na forum. A może ta kolezanka rozmawiała przez komunikator? Gadu gadu, tlen? :O

Gość takie życie
właśnie tym że tu nie ma innych okienek i prywatnych rozmow jak sama nazwa wskazuje to FORUM ;-)

Gość o jakie nowe okienko
O kurcze :D To musi byc prowokacja.

Dzieki. To gdzie znales czata? Tak zebym mogla otworzyc rozmowe na zywo? Taki chat na ktorym mozna porozmawiac i umowic sie na randke hihihi. Tutaj denerwuje mnie czekanie i glupie odpowidzi. Przeciez wiecie ze nie znam sie dobrze to sie nie smiejcie i jaj sobie ze mnie nie robcie. Napisalabym cos brzydrzego ale wiem ze w internecie netykieta obowiazuje i to mnie powstrzumuje od napisania brzydkiego wyrazu. Dziekuje.

Gość *szara ćma*
No to wejdź sobie na jakiegoś czata i zagadaj. Przecież dałam linka. Albo zainstaluj sobie gg albo tlen, ustaw opis na szukam miłości i ziu:O Masz rację, nie można używać brzydkich wyrazów. niu niu.:O

Gdzie mozna wejsc na gadu, bo kolezanki wchodza i sobie rozmawiaja przez nie? Weszlam na ten link z czatonet ale pokazuje mi sie taki kawalek z puzli. i nic sie nie uruchamia. mam taki pasek u gory z przyciskiem i to wszytko. jak wejsc do srodka na czata?

..ciekawe co ja mam napisać...hehe ...jak zwykle coś mądrego..... ....no i kropki.......... .................... ....wyszło cos z tego? .........................................hahahahahahahaha...