Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała masa

Poznałam świetnego faceta, ale... POMÓZCIE!!!

Polecane posty

Gość mała masa

Poznałam świetnego faceta, bardzo mi z nim odbrze, jesteśmy zakochani i... zaczęliśmy uprawiać seks. No ale tu jest problem:( Bo ja jestem chuda (ważę 51 kg a mam 169cm wzrostu), a on jest gruby... waży ponad 100kg. Niestety jego brzuszek nie pozwala nam za bardzo odbyć normalnego stosunku w pozycji klasycznej. Kiedy dokonywaliśmy defloracji nie odbyło się bez niezłego cyrku...:( Chodzi o to, ze teraz możemy się kochac tylko od tyłu, bo tak jest nawygodniej, brzuch nie przsszkadza. I mam takie ptanie- jak ini sobie radzą w takich sytuacjach? Jakie są jeszcze dobre pozycje?

Gość mała masa
mój grubasek jest zawodnikiem amatorskiej ligi sumo w Knurowie, po skończonym seksie mói mały grubasek ubiera swoje gatki i przesuwa bezkolizyjnie ścianki działowe wszystkim sąsiadom

Gość na jezdzca sprobujcie

Gość AAAAAAAAAAaaaaa
Znajdz sobie chudego:)

No własnie, spróbujcie na jeźdźca, może z boku:) Kombinujcie:) A to, ze nie jest szczuplutki przeciez nie znaczy, ze masz go odrazu skreślać. Albo pomyślcie o jakiejś dietce i sporcie :)

Gość ms44
100kg u faceta, to jeszcze żadna tusza, no chyba, że ma 150 cm wzrostu. Coś ściemniasz, Kochaneńka!

Gość mała masa
No i jest jeszcze problem bo mu penis do końca nie staje...Tzn... jest taki niepełny wzwód...

Gość taki facet nie moze
byc super, w koncu trzeba o siebie troche dbac jak ma nadwage to nie jest do konca super, przynajmniej jesli chodzi o seks, reszta moze jest i prawda

Gość Poje_banny
Mała masa musisz nauczyć sie robic profesjonalnie loda to mu stanie. A jak chcesz, to ja Cie naucze seksu z takim facetem, sam mam cos koło 100 kg,przy 182 cm, więc hehe, ale mnie niestety staje jak należy!!!!