Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiq

Sama już nie wiem...

Polecane posty

Gość czemuu
A powinnaś schodnięcia się bać, bo wtedy będziesz wyglądać tragicznie i przerażająco.

Gość żal mi Ciebie autorko topiku

Gość choolera JASNAAA
dziewczyno teraz juz jestem pewna ze ty jestes bardzo chuda!!blagam cie jedz ile wzlezie by przytyć:( masz faceta??przeciez zaden cie nie zechce z takimi wymiarami:(przytyj bo mozesz wopasc w anoreksje:(

Gość to są
To są wymiaru nienormalne, świadczące o patologicznym wychudzeniu. Powinnaś poszukać pomocy psychologa.

Gość PolaPola
ja jem. staram sie. anoreksja mi nie grozi bo wiem ze jestem chuda. chce byc grubsza. nie podoba mi sie cialo moje teraz. jest za chude. i wiem ze powinnam isc do psychologa ale poczujcie sie troszke na moim miejscu .od roku latam po lekarzach ktorzy wyśmiewali mnie i twierdzili ze wymyślam sobie choroby. miliony badań. i to spojrzenie- patrzyli jakby mysleli ze ja do nich dla zabawy i do towarzystwa chodzę. banda konowałów. i dlatego teraz trzymam sie z daleka od lekarzy. jak najdalej.

Gość JEZUUUU
DOBRZE ZE PODALAS WYMIARY BO TRAGEDIA ...JUZ WIEMY ZE JESTES STRASZNIE WYCHUDZONA...ŻAL MI CIEBIE DZIEWCZYNO..POWIEDZ TYLKO CZYTY SIE GŁODZISZ??JESZ COS WOGOLE??TWOI RODZICE NIE WIDZSĄ ZE JESTES TAKA CHUDA??

Gość JEZUUUU
polapola a jakie ty masz wymiary????takiej ak ta panienka >>>>??mam nadzieje ze wieksze:(

Gość PolaPola
:P nie wiem czy do mnie mowicie czy do autorki topicu:P mowie wam zawsze wazylam mniej niz inni taka mialam budoe całe zycie.a yteraz mimo tych 5 kg mniej nie widac tego tak po mnie niz jakbym kiedys wazyla 50 i scudła do 40 :P

Gość PolaPola
niestety mniejsze. ale jak juz mowilam ja chce przytyc nie schudnąc

Gość to mi wygląda na anoreksję
do PolaPola: Ty przynajmniej w przeciwieństwie do autorki topiku zdajesz sobie sprawę, że jestes za chuda, na pewno uda Ci się przytyć i wszystko będzie ok. życzę Ci tego i trzymam kciuki:)

Gość iiiq
jem normalnie, 4-5 posilkow dziennie. Rodzice trują mi ciagle ze jestem za chuda

Gość JEZUUUU
polapola przeciez tym psychologiem mowimy do autorki topiku i o tym ze jest chuda cholernie tez do niej ...:)

Gość PolaPola
;) wiecie bo ja jestem chudasz od niej to sie poczułam:P

Gość a masz faceta autorko topiku
autorko topiku??jesz normalnie???bez jaj!!to czemus taka chuda??

Gość iiiq
kiedys sie odchudzalam ale teraz juz nie. mam faceta. i jem normalnie nie wiem czemu chudne ciagle, nawet sie temu dziwie

Gość tez chce taka byc.jestem gruba

Gość PolaPola
dziekuje Wam kochane jestescie:) a do autorki topicu: przytyj kochana, a juz na pewno nie chudnij. prawda jest taka ze nawet faceci lubia sie miec do czego przytulic szkielety nie sa w modzie:*

Gość PolaPola
wiem cos na ten temat bo codziennie gdy patrze w lustro widze ze jestem za chuda i to duzo

Gość iiiq
myslalam ze chcecie mi pomoc a nie wyzywac od idiotek i chudzielcow... dzieki :(

Gość a masz faceta autorko topiku
NIE JESTES IDIOTKA TYLKO JESTES CHORA I WCALE CIE NIE WYZYWAMY TYLKO CHCEMY BYZ ZACZELA TYĆ..

Gość PolaPola
nikt cie nie wyzywa. wrecz przeciwnie. chcemy Ci pomoc dlatego mowimy ze powinnas przytyc a nie chudnąć!

Gość iiiq
a niby dlaczego powinnam przytyc? to ze wy uwazacie chudosc za pokracznosc nie nzaczy ze wszystcy tak uwazaja...

Gość biedna dziewczyno
wychudzenie może byc niebezpieczne dla zdrowia, nie rozumiesz tego? to się przekonasz za jakiś czas jeśli nadal będziesz chudnąć. oby nie.

Gość iiiq
nadwaga tez jest niebezpieczna dla zdrowia. wszystko w nadmiarze jest szkodliwe. jestem tego swiadoma, jednak nie umiem sobie z tym poradzic. ciagle bym chudla i chudla

Gość biedna dziewczyno
niebezpieczna dla zdrowia jest otyłość, a nie nadwaga, ale Ciebie ten problem raczej nie dotyczy. powinnaś poszukac fachowej pomocy, bo widzę, że żadne argumenty nie docierają i będziesz się nadal odchudzać.

Gość iiiq
halo halo ja sie juz nie odchudzam :P tylko ciagle wydaje mi sie ze jestem za gruba

Gość eee*.*
idz po psychologa

Gość Michaśka
Myśle że powinnaś przytyć. Ja waże 48 kg przy wzroście 165 cm i robie wszystko żeby przytyć. Byłam u lekarza dał mi tabletki na apetyt mimo że jem normalnie.Jeżeli ty nie chcesz przytyć tylko jeszcze schudnąć to naprawde z tobą jest coś nie tak...