Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciiii

Ratunku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Ciiii

Pomocy !! smaruje sie mascia Benzacne 5% owa i mam czerwona i jakby chropowata twarz... nie wiem co z tym zrobic blagam pomocy !!! co mam zrobic blagam niech ktos odpisze bo na forum zdrowie nikt nic nie napisal... :(((( prosze mam dzis spotkanie w sprawie pracy ;((((((

hmmm..tez urzywalam tej masci,ale nic takiego po niej nie wystapilo..... nie wiem co to moze byc i co z tym zrobic,ale wiem ,ze ta mascia nalezlo smarowac tylko troszke okolice zmian skornych...moze za duzo jej uzylas??

Gość Ciiii
mozliwe ale co teraz zrobic mam zeby tozeszlo swedzi mnie skora a mam spotkanie w sprawie pracy ;(((

Masz zapewne uczulenie, może nie tolerujesz substancji czynnej, może jej dawka jest dla Ciebie za słaba. Nie wiem, czy jeszcze potrzebujesz porad, ale łyknij wapno, przemyj twarz np. rumiankiem (jeśli nie masz na niego uczulenia). Jeśli swędzenie zmaleje, możesz spróbować posmarować się jakimś delikatnym kremem dla niemowląt lub czymś lekkim z D-panthenolem. Staraj się na razie nie używać standardowych kosmetyków, myj twarz przegotowaną wodą, żadnych mydeł, bo ściągają.