Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doly

Tekst mojego faceta rozwalił mnie.

Polecane posty

Gość gqogqewe
nerwice i lęki są powszechne a nie charakterystyczne tylko dla "psycholi" i przy wystarczającym doświadczeniu można je wyłapać w opisie zachowania danej osoby to nie ma nikogo dołować ale być wskazówką gdzie szukać źródła problemu, a że problem jest, to wie autorka tematu

Gość jjkjhhfgf
a sliczna byla ta laska ???zazdroscvisz jej urody??hahhaa

jeb, Dorotka nie ma sprawy, pijemy browarki ... tak za 22 minuty wyskakuje z pracy niczym na tym filmiku: http://www.smog.pl/wideo/5897/pocz%B1tek_weekendu/ do autorki: z tych krotkich opisow wychodzi na to, ze masz faceta, ktorego moga Ci pozazdroscic Kobiety. poczulas sie zazdrosna, poczulas ze kochasz. trzymaj sie ;)

Gość nowe_dwie
co jak co,ale jakby nasi faceci powidzieli przy nas coś takiego innej lasce,to by dostali po mordach

on ma pokazywac dobro i szlachetnosc Ukochanej, a nie obcej babie! to takie włazenie do tył.. bez wazeliny.. bardzo niemeskie jak dla mnie. ponadto jak sie tak kazda zachwyca to znak, ze nie ma gustu,,, bardziej imponuje facet co ma swój gust i nie wszystko go zachwyca a tylko to cos;) gdy jego komplementy sa niecodzienne a na wage złota i skoro kocha to znak ze ukochana jest naj i jej daje te komplementy, a nie babom dookoła.