Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnamika

Co zrobić, kiedy on wyjeżdża, a ty zostajesz?

Polecane posty

Gość samotnamika

Wyjazdy służbowe, wakacje i rozstania powakacyjne, miłość na odległość, co robicie w przypadku długookresowych rozstań, jak staracie się zachować kontakt, uczucie?

Gość samotnamika
U mnie sprawdza się jedna rzecz, kontakt, kontakt i jeszcze raz kontakt. Przez telefon, Internet jakkolwiek, byle móc z nim rozmawiać.

Ja to uwielbiam, kiedy już leże pod pierzyną, sama w domu, a on dzwoni do mnie i po chwili już widzę jak uśmiecha się z ekraniku telefonu, mówi do mnie. Glosy jakoby technika miała przeszkadzać w kontaktach międzyludzkich uważam, za nieprawdziwe, moim zdaniem jest wręcz przeciwnie.

Gość torapara
Też już miałam okazję pobawić się tą usługą wideo rozmowy przez telefon, ale tylko w pracy mimo wszystko wywarła na mnie wielkie wrażenie (a rozmawiałam z koleżanką z innego pokoju). Myślę, że jak bym się miała rozstać ze swoim facetem na dłużej to chciała bym cieć takie cacko przy sobie.

Gość sawana
A u jakiego operatora można takie cacko zakupić? Święta idą czas pomyśleć o prezentach:)

Gość windowska
jak wiesz że On Twój, kochacie się, tworzycie parę, Są spotkania, bycie, a on musi nagle wyjecach oj to jets inaczej. Telefon wiele daje, sam głos:) zaręczam:) wiesz że znów wróci i będziecie znów obok siebie, spotkanka itp:)

Gość Tamarana
Z tego co się orientuję to takie usługi oferuje Orange, ale trzeba się postarać o odpowiedni telefon. Myślę, że warto zainwestować, zwłaszcza, że oprócz wideo rozmowy można i TV sobie pooglądać na komórze. Dla twego faceta TVN TURBO na przykład.