Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiatko1983

ciaza a antybiotyk

Polecane posty

Gość kasiatko1983

Nie wydaje mi sie zebym byla w ciazy to narazie podejrzenia tylko okaze sie jak zrobie test..ale sie martwie bo biore antybiotyk..najpierw bralam augmentin 800 ale byl za silny i wymiotowalam po nim, potem wzielam furagin ale slyszalam ze jak sie podobno jest w ciazy to sie go nie bierze to w celu bezpieczenstwa..odtswilam go...jestem w anglii i jak bylam na ostrym dyrzuze przepisal mi Cefradine Capsules 250 gr..biore go od kilku dni bo musze bo mam silna infekcje drog moczowych..siusiam krwia itp i to nie pierwsza taka moja infekcja chociaz o higiene dbam ...ale martwie sie czy to jezeli bylabym w ciazy nie zaszkodzi polodowi..prosze o logiczne odpowiedzi i pomoc..z gory dziekuje....:)

A nie pomyślałaś zeby lekarzowi powiedzieć o podejrzeniach ciaży?

Gość kasiatko1983
Powiedzialam ale ona mi tylko powiedziala zebym poczekala na okres albo zrobila test...od augmentinu nic mi nie bedzie..podbno i dziecku jak co tez...ale nie wiem jak z tym lekiem ktory biore teraz ten Cefradine?jego nie znam szukalam na necie..musze sie umowic na wizyte jeszcze raz:(ale moze cos wiesz slyszalas o jakichs skutkach?

czemu nie zrobisz testu? Będziesz wiedziała czy jesteś w ciazy czy nie. I od tego zalezy czy będziesz to brała.

Gość ona232
Oj dziweczyny przestańcie się nakręcac że jesteście w ciązy jak wchdzę na to forum to czasami aż się boję każda jedna w ciąży bo jej się spać chce i wszystkie objawy ma wyluzujcie trochę

Gość blarg
ona 232 - chyba postu nie przeczytalas ;)