Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalinaa

Tak czy nie ?? Możliwe ?? Proszę o ocene, bardzo pomożecie...

Polecane posty

Gość a co powiecie
no kurcze mam z reguły 28-dniowe ... niby wszystko powinno byc ok ale taki niepokój trochę jest...

Gość a co powiecie
dzięki. tak naprawdę bardziej martwi się mój chłopak, ale właśnie to że on się martwi działa też na mnie...:)

Gość a co powiecie
wiesz, ja zawsze zabezpieczam się prezerwatywą i przestałam się przejmować. Widze tego dobre strony - jesli pigułki zawodzą to dowiadujesz sie tylko juz poprzez ciążę. jeśli prezerwatywa pęknie to już wiesz że coś nie tak i można działać. w prezerwatywie nigdy nie robią się mikrodziurki, jak już pęknie to się porządnie rozrywa. Don't worry:)

wlasnie tez o tym myslalam , bo jak juz zawiedzie prezerwatywa to powinno sie wiedziec od razu a tutaj jak bierzesz tabletki to dowiadujesz sie dopiero pozniej.... a dlugo stosujesz prezerwatywy??

Gość a co powiecie
sorry że tak późno piszę. od ponad roku. raz pękła ale było ok;) pękła z naszej winy

Gość a co powiecie
nie brałam, bo od razu to zauwazyliśmy i przestaliśmy. Wtedy była mała szansa. mam nadzieję ze teraz nie wykazałam się głupotą ...wrrr wkurza mnie mój facet bo sie martwi i tak się będzie martwił przez miesiąc:/

dzisiaj jest moj 29 dzien cyklu i jak zwykle powinnam dostac okres....a od rana go nie widac. Rano jak mierzylam temperature to byla 36,6 czyli spadla o jeden stopien. tak sobie myslalam ze to moze okres sie zbliza i slyszalam, ze jakby bylo sie w ciazy to temperatura w terminie spodziewanego okresu powinna sie podniesc,wiec chociaz to mnie podtrzymuje. Jeju dziewczyny to nie bylo chyba mozliwosci na zaplodnienie 6 dzien cyklu z prezerwatywa i 22 dzien cyklu z prezerwatywa, juz nigdy wiecej...jak nic po tym okresi ide do ginekologa. Tylko niech juz go dostane. Przepraszam, ze tak caly czas pisze, ale mi to pomaga jak chociaz tutaj sie moge w pewien sposob \'wygadac\' bo mojego chlopca juz nie mecze...

Gość pszczolka z listopada
okres bywa złosliwy zwłaszcza jak sie na niego czeka. Wiem cos o tym a ile sie czlowiek nastresuje w tym czasie. Teraz biore tabletki stres juz mniejszy. weź kapiel zrelaksuj sie a wieczorem napewno dostaniesz okres i nie mysl o tym tak ciągle :)

Gość a co powiecie
jansee, spokojnie przecież się zabezpieczyliście, na pewno wszystko będzie dobrze. Ja muszę czekać teraz cały miesiąc i nie mam takiej pewności jak Ty. Gdybym była w Twojej sytuacji to w ogóle bym się nie martwiła - serio!

Musze Was poinformowac, ze to jeszcze nie okres (choc powinien byc wczoraj) ale jezeli wulacje mialam w 16 dniu a nie tak jak zwykle w 14 to mi sie pewnie przesunie o dwa dni i moje objawy na to wskazuja ,dlatego juz mam mniejszego stresa. Wcoraj mialam obizenie temperatury i dzisiaj rano moja temperatura wynosila 36,3. Myslalam, ze dzisiaj dostane ,ale niestety nie. Czekam na jutrzejszy dzien, bo zawsze tak mialam ze dwa dni przed mi spadala temperatura a trzeciego dnia wystepowal okres. Mysle ,ze teraz bedzie tak samo. A jak jest ciaza to wtedy temperatura w czasie spodziewanego okresu wzrasta i do wytworzenia lozyska sie utrzymuje na wysokim poziomie, tak??

do madziara85 dlaczego jestes w ciazy jak kochalas sie w dni nieplodne? jak do tego doszlo??? moglabys mi napisac prosze!!