Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shaypka

Po raz kolejny,ale skuteczny.Zmieniamy swoje życie!!!

Polecane posty

Gość shaypka

Mam dość ciągłego użalania się nad sobą i obwiniania innych,czas wziąć się za siebie,w końcu 25 late za mną.Wiec tak: dieta ćwiczenia zero słodyczy zero narzekania więcej pozytywnego myślenia zobaczymy co dalej,może ktoś coś jeszcze dorzuci.

Gość i tak nie klapnie

Gość shaypka
Nie ma chetnych,żeby o sobie zadbać ,o ciało i umysł?

Gość sweet dipp
Ja :D

Gość Marzia
moge sie dolaczyc ale nie bede obecywac ze zero zlodyczy itd itp.. moge sprobowac systematycznie smarowac sie kremami, zrobic pozadny pedicure i manikure :) a i depilacje intymna :)

Gość sweet dipp
a ja juz nie jem słodyczy od trzech miesięcy :D

Gość sweet dipp
to od czego zaczynamy dziewczyny?

a ja nie jadłam chleb od 10 pazdziernika , słodyczy , ziemniaków , makaronu , ryżu :D itd ... do tego ćwicze :) i staram sie dbać o swoje ciało ...

Gość shaypka
Świetnie w końcu jakieś chętne.Witam wszystkie dziewczyny!!! Marzia dobre i to smarowanie kremowanie i depilacja :-( Martyna może coś zdradzisz ,albo może będziesz nas pociaszać w chwili słabości. Ja zaraz biorę kąpiel i będę sie masować trzeba pozbyć sie tej okropnej skórki pomaranczowej co do ćwiczeń to nie wiem kiedy zaczne,bo dziś akurat dostałam okres.

Gość shaypka
Marzia miał byc uśmiech :-) Śniadanie zaliczone około 12 drugie śniadanie Więc dziś już po zakupach a teraz wielkie sprzątanie.

Gość joj
czesc dziewczyny:) Ja już zaczełam wprawdzie dbanie o siebie ale moge dołaczyć. Otóż znów zapisałam sie na solaruim, bo chce jakos na sylwestra wygladac w sukience:) Od kilku miesiecy chodze na profesjonalny manicure. Zapisalam sie do dentysty bo dawno nie bylam, i choc zeby mam raczej zdrowe chce pozbyc sie kamienia i wybielic zabki. # miesiace temu rzucilam palenie. No i w srode zapisalam sie na silownie, bede chodzic 3 razy w tygodniu po 2 godziny. Tydzien temu skonczylam 13 dniowa diete kopenhaska. Schudlam 3 kilo, ale szybko nadrobialm slodkim:) Jesli chodzi o depilacje i kremowanie sie balsamami to stosuje to od lat:) Pozdrawiam i życze powodzenia

Gość joj
mialo byc: 3 miesiace temu rzucialam palenie

Gość shaypka
Witaj joj Zazdroszczę Ci tej siłowni,mieszkam w małym mieście i nie mam tu porządnej siłowni.Chodzę 2 raz w tygodniu na step. Dziś poskakałam na skakance,bieg w miejscu i wchodzenie na schodek no i jeszcze 8 abs na nogi i pośladki to tak ponad godzinke sie pociłam.

Gość shaypka
No co jest dziewczyny? Ja wczoraj do kawki zjadłam jedno ciasteczko i tak powinno być ,przeważnie w niedziele to zajadałam sie słodyczami.Wieczorem pokręciłam hula hop i trochę nóżkami pomachałam.