Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa24

Jak czesto wasi faceci do was dzwonia, kontaktuja sie?????

Polecane posty

To zalezy ale za czesto:( Jak jest w pracy to dzwoni ze 2\\3razy,sms-nie zlicze Stara sie mnie kontrolowac:(niestety:(

I tu sie z toba zgodze:) Dla mnie to moglby dzwonic do mnie raz na pol roku:) i tak widzimy sie codziennie:(

Gość Karolina z Lublina
mój dzwoni w południe na pre minut i wieczorem , na dłuższą rozmowę ... a czy wysyłaja wam smsmy? jakies takie miłe , spontaniczne?

Gość Karolina z Lublina
aaahhh no faktycznie w każdym związku jest inaczej , ale mój facet tez nie za chętnie wysyła mi smsy .... jak cos to tez na moją prośbę , dlatego byłam ciekawa jak to wygląda u innych

dzwoni z pracy jakies 3-4 razy dziennie, czasem smsy w ciagu dnia i koniecznie sms wieczorem. oprocz tego prawie codziennie sie widzimy :) p.s. czasem dzwonie do niego ja, ale wole keidy on dzwoni, bo czesto trafiam na moment, kiedy jest zajety w pracy

Ja z moim jestem cztery lata smsy mile zawsze i to bardzo czesto:) Ale ostatnio to nasz zwiazek sie sypie:(

Gość Karolina z Lublina
zazdroszczę wam ...

Gość Karolina z Lublina
ja własnie jestem raczej senstymentalną osobą , i w ogole przywiązuję uwagę do tego czy wyśle mi tego smms czy nie.... jednak nie nalegam. PO prostu wydaje mi się , że gdyby mu zależało to by wysyłał tego msmsa , bo wiem , ze lubię ..

Gość Karolina z Lublina
znaczy się on wie , że ja lubię ;) ,ale to pewnie ja jestem NAD wrazliwa

Gość Karolina z Lublina
heh no dokładnie ..

🌼 faceci czasami nie zdaja sobie sprawy ze taki sms mozeciebie uszczesliwic,ja mojemu mowie jak jestem w pracy nie dzwon a on co robi oczywiscie dzwoni:(

Gość Karolina z Lublina
Właśnie ,mnie taki sms z rana czy na dobranoc daje dużo pozytywnej energi tym bardziej , ze jak o mnie zabiegał to pisała często... :(

Haaaaaaaaaa, jak o mnie zabiegal to prawie codziennie do mnie przyjezdzal. Teraz musialam o to prosic.

Z moim bywa różnie,ale w smsie raczej zawsze pisze,ze kocha,dzieli nas tysiace kilometrów,nie widzimy sie czesto i taki sms daje duzo radosci,jak długo nic nie pisze to odchodze od zmysłow,stara sie tez czesto dzwonic:)

To moj jest jakims okrutnikiem, a wlasciwie byl. Nie dosc, ze sam z siebie sie nie kontaktowal. Jak robilam test kiedy zadzwoni (sama odchodzac od zmyslow) zadzwonil po tygodniu, ze sie stesknil.

Gość Karolina z Lublina
:( tez sie czuje czasem niepotrzebna...

ja z pracy piszę na GG, a jak wracam to często dzwonię, średnio raz na 3 dni. No a po pracy się widzimy na live. Wtedy nie dzwonię:)

Gość a nie strczy mu
że widzi mnie rano, po pracy, w domu cała popołudnie i całą noc też razem??!!!

Gość malenka 1232456
moj chłopak jak sie o mnei starał , bo ciągle pisał ładne i miłe sms, a teraz jak do niego dzwonię to ciągle nie ma czasu i wścieka się na mnie ,że potrzebuje tego żeby w ciągu dnia sie do mnie odezwał.On nie rozumie moich pretensji do niego o to . Dochodzę do wniosku,że faceci są beznadziejni i myślą tylko o sobie.Ale kiedyś ja się parę dni nie będę odzywać to odejdzie on od zmysłów

Gość gość
Moj raczej nie dzwoni, ciagle tylko to gadu wstretne, na ktorym sie tylko klocimy:o

Moj ex, z ktorym widywalam sie tylko raz w tyg (bo podobno nie dalo sie czesciej), pisal do mnie 1smsa dziennie - zero telefonow. Dlugo sie meczylam zamiast spojrzec prawdzie w oczy, ze on nie teskni za mna i nie potrzebuje kontaktu i bliskosci. Moj obecny facet sam z siebie pisze do mnie smski mile czasem, a najczesciej dzwoni raz dziennie z pracy, zeby umowic sie na wieczor. Jesli koregos dnia sie nie widzimy, to zdzwaniamy sie wieczorem zeby pogadac, chyba, ze jestesmy na jakims on-meskim, ja-babskim spotkanku:) Dla mnie to akurat:) Samo tak wychodzi, nikt sie nie powstrzymuje od kontaktu zeby sie nie narzucac, nikt niczego nie musi wymuszac na drugiej osobie. Fajnie, ze tak mamy:) Tylko w tym tyg jakos tak malo tego kontaktu bylo ale zaraz sie widzimy:)